FOTBAL  »  Superliga  »  CONTRACT

Dănciulescu pe viaţă!

Articol de - Publicat marti, 05 februarie 2008 00:00

Întrucît vrea să-şi încheie cariera la Dinamo, şefii "cîinilor" intenţionează să-i mărească lui Dănciulescu salariul anual, cifrat acum la 120.000 de dolari. Tocmai a refuzat să plece la Alania Vladikavkaz sau la Larissa, transmiţîndu-le ferm şefilor: "Am 31 de ani, ce să mai caut eu aventuri prin străinătate? Sînt la Dinamo, aş vrea să-mi închei cariera aici!". Iar jurămîntul de credinţă al celui mai vechi component al lotului - vîrful a revenit în Ştefan cel Mare din martie 2002 - a plăcut şefilor, care vor să-i mărească fotbalistului salariul anual.
Mai ales că Dănciulescu, unul dintre liderii echipei, cîştigă doar 10.000 de dolari pe lună, 120.000 de dolari pe an, nefiind în topul celor mai bine plătiţi 5 fotbalişti din Ştefan cel Mare! Cu bonusuri de prezenţă şi de goluri, poate ajunge la 170.000 de dolari pe sezon. În primul rînd, acţionarii au intenţia de a-i transforma contractul din dolari în euro. Apoi, oficialii vor dispune ca Dănciulescu să cîştige aproximativ 150.000 de euro pe sezon, fără bonusuri şi prime de obiectiv.

"Sînt jucători la Dinamo care fac performanţă şi sînt plătiţi prost, iar alţii, unii străini, nu joacă, dar îşi umplu buzunarele"
Ion Pîrcălab

100 de goluri a marcat Dănciulescu pentru Dinamo în 211 meciuri jucate în Liga I

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
 •  05 Februarie 2008, 21:15

te iubim danciu

 •  05 Februarie 2008, 19:16

RESPECT DANCIULE,AI DEMONSTRAT CA ESTI CAINE.CRED CA SE CUVINE SA FI CAPITANUL SI LIDERUL ECHIPEI SI APOI IN CONDUCERE.SFATUL MEU PENTRU ACTIONARI ESTE SA NU MAI DEA SUTE DE MII DE EURO LA GALIQIO,ETC...MAI BINE PLATIM DINAMOVISTII ADEVARATI PRECUM DANCIU-GOL

 •  05 Februarie 2008, 17:19

baietii "eclipsa de bun simt" sa-l lase in pace pe Danciu,ca numai pronuntand numele DANCIULESCU este o imensa onoare pt oricare dinamovist!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează