FOTBAL  »  Superliga  »  SALARII

Dani Coman dezvăluie care este situația reală a Astrei: "Avem bani destui să îl plătim pe Șumi"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 octombrie 2016 20:51

Președintele Astrei, Dani Coman, susține că echipa nu mai are probleme financiare în acest moment și că nu se pune problema intrării în insolvență.

Acesta a adăugat că în conturile clubului au intrat banii de la UEFA, iar o parte din salariile restante ale jucătorilor au fost achitate. 

" Astra se află într-o situație foarte bună din punct de vedere financiar. Suntem cu plățile la zi la stat. Avem totul plătit. Au venit o parte din banii de la UEFA, unii jucători și-au primit restanțele. Sunt chiar și cu o lună plătiți în plus, trebuie să se afle și aceste lucruri.

Nu se pune problema insolvenței, așa cum au declarat unele personaje din fotbalul românesc. Cei care ne cântă prohodul trebuie să înțeleagă că vor veni și ceilalți bani de la UEFA și, așa cum le-am promis jucătorilor, vor fi cu banii la zi. Avem bani destui să îl plătim și pe Șumi, dar și pe restul jucătorilor", a spus Dani Coman înaintea meciului cu Dinamo, la TV Dolce Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
andrei.f
andrei.f  •  30 Octombrie 2016, 09:50

Da la Texeira ia-i dat banii ? Vezi că-l ia Steaua !

fibra
fibra  •  30 Octombrie 2016, 09:08

Cand un conducator declara asa ceva, dupa ce cu putin timp in urma erau praf,e clar,urmeaza falimentul.

daweroirl
daweroirl  •  30 Octombrie 2016, 09:02

Hehe , comanica minciunica , deci unii , doar unii si-au primit restantele , sunt chiar si cu o luna in plus , dar ceilalti ? Adica când ai restante la toti jucătorii , unora le dai in plus , altora deloc ? Nu tine minciunica...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează