FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Daniel Pancu îşi explică reacţia nervoasă la adresa lui Edu Oriol: "Victoria l-a salvat, altfel..." :)

Daniel Pancu
Daniel Pancu

Articol de - Publicat miercuri, 22 aprilie 2015 00:00

Daniel Pancu, 37 de ani, explică de ce l-a enervat Edu Oriol în finalul meciului cu Chiajna

- Pancone, ce s-a întîmplat în finalul partidei? Ai avut o ieșire nervoasă la adresa lui Edu...
- Așa este. M-am enervat cînd Edu Oriol a preferat niște dribilinguri în urma cărora a pierdut mingea, cînd putea foarte bine să paseze. E fotbalist bun, dar trebuie să ridice capul din pămînt. Și eu, și Nico eram în poziții mai bune.

- I-ai zis ceva după meci?
- Nu, nu mai avea sens. Cîștigaserăm și eram fericiți. Totuși, dacă ne egala Chiajna în ultimele minute, nu știu dacă m-aș fi putut controla pe teren, nu știu ce făceam! Victoria l-a salvat, altfel...

- Care mai sînt șansele să vă salvați?
- Au crescut după succesul cu Chiajna. Dacă nu am fi învins, lupta s-ar fi terminat pentru noi într-o mare măsură. Acum, eu cred că dacă batem la Brașov, avem motive întemeiate să fim optimiști că ne vom salva.

"E o plăcere să lucrezi cu Bergodi, e un antrenor foarte bun și comunicativ. A schimbat sistemul și mentalitatea, sîntem o echipă mai ofensivă. Vom juca toate meciurile la victorie"
Daniel Pancu, atacant Rapid

"Bergodi e mai pe stilul Rapidului. Nu vreau să-l compar cu Pustai, însă parcă ne simțit mai bine acum, mai ofensivi"
Daniel Niculae, atacant Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
borat101
borat101  •  24 Aprilie 2015, 08:32

Ceea ce a facut Oriol, arata tipic de ce nu este intradevar un jucator de valoare. Fara discutie. Daca este intradevar de valoare, un Edu Oriol dupa ce vede caseta/reluarea de vreo 1000 de ori trebuie sa isi spele p.r.o.stia in a pune vreo 5 mingii pe linia portii pentru Pancu si Niculae in urmatoarele meciuri. Acum sa vedem daca are caracter sau nu.

karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  23 Aprilie 2015, 16:42

Daniele, tată, dați-i lu' "iEdu" cu vestiaru'-n cap, sa lase egoismul la mă-sa acasă. Si veți vedea ce jucător bun poate fi! Nu-l iertați ca...s-a terminat meciul. Vine alt meci, el face la fel. Hai, succes in educația spaniolului, ca poate fi bun.

argus
argus  •  22 Aprilie 2015, 20:03

Oriol si nu numai! Cred ca cea mai mare problema a jucatorilor din atac, este "boala driblingului", individualismul dar, sa nu se supere, si lipsa de inteligenta! Uitati-va la Oriol, care "intr-o veselie", s-a tot "scremut" sa dribleze, in conditiile in care, daca pasa, erau sanse mari ca sa se inscrie! Pasa, bat-o vina, daca nu o sa invete cat de importanta este, va fi cea care ori ii va salva de la retrogradare, ori BA! Culmea este ca la sedintele video de tot care vorbesc antrenorii, nu se vede ca, de ex., CSMS Iasi ca si U.Cluj in meciul cu Pandurii, marcheaza SI prin inteligenta paselor! Se vede...?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează