FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dănuț Lupu despre plecările lui Constantin Anghelache și Daniel Stanciu: ”Am început să dăm prea multă importanță președinților”

Daniel Stanciu
Daniel Stanciu

Articol de GSP - Publicat luni, 27 aprilie 2015 22:10

Dănuț Lupu, fostul jucător al lui Dinamo, nu consideră că plecările lui Constantin Anghelache și Daniel Stanciu vor afecta echipa și îi cere lui Ionuț Negoiță să investească mai mult în club.

Întrebat de posibilitatea venirii lui Dinu Gheorghe ca președinte al clubului, Lupu a comentat amuzat: ”Dinu Gheorghe la Dinamo? Asta-i o glumă? Parcă e rapidist. Ah, ai dreptate, ține și el cu Dinamo :)”.

”Am început să dăm prea multă importanță președinților ăstora. Joacă ei? Poate să aducă jucătorii cu salarii de 2.000 de euro pe lună? El a avut bani și posibilitatea de a aduce jucători buni pe unde a fost.

Nu cred că Negoiță îi va oferi aceleași condiții. Cît timp Negoiță nu înțelege că jucătorii, ăia care mai sînt buni, nu vin pe 2.000 de euro... Cîți au fost aduși gratis sau împrumut?”, a spus Dănuț Lupu la DolceSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
portardelegenda
portardelegenda  •  28 Aprilie 2015, 08:26

astia vor sa cumpere Armani de la taraba din piata hi hi hi

titelb
titelb  •  28 Aprilie 2015, 08:16

Lupu are dreptate, el stie care sunt sperantele de la unii presedinti de cluburi in Romania, dar nu are curajul sa o spuna. La noi se da multa importanta presedintilor de cluburi papusari, pentru rolul acestora de a manui din umbra arbitri, jucatori, angajati din FRF sau ziaristi.

englezu
englezu  •  28 Aprilie 2015, 08:05

"Razboiul fara arme si fotbalul fara bani" - NU se poate ! Iata un adevar cunoscut inca din timpul comunismului ! In rest, minunile apar cand si cand, foarte rar !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează