FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Un antrenor din Superliga știe unde va ajunge Darius Olaru: „Cu siguranță va avea această ocazie”

FCSB e dependentă de realizările lui Florinel Coman (25 de ani, extremă stânga) și Darius Olaru (25, mijlocaș central)
FCSB e dependentă de realizările lui Florinel Coman (25 de ani, extremă stânga) și Darius Olaru (25, mijlocaș central)

Articol de - Publicat miercuri, 21 februarie 2024 17:55 / Actualizat miercuri, 21 februarie 2024 19:22

Mihai Teja, fostul antrenor al lui Darius Olaru la Gaz Metan, e impresionat de ascensiunea mijlocașului la FCSB și-l vede plecând la o echipă de top din străinătate.

Darius Olaru și Florinel Coman sunt în acest sezon „motoarele” liderului FCSB. Primul este chiar golgheterul echipei și al campionatului, în acest moment, cu 14 reușite. Asta după ce, sezonul trecut, mijlocașul în vârstă de 25 de ani marcase un singur gol!

S-a terminat ședința de 3 ore de la Universitatea Craiova » Anunțul lui Rotaru: „Momentul ZERO pentru echipă!”
CSU Craiova
S-a terminat ședința de 3 ore de la Universitatea Craiova » Anunțul lui Rotaru: „Momentul ZERO pentru echipă!”

Antrenorul Mihai Teja, care a lucrat cu el în trecut, la Gaz Metan Mediaș, e impresionat de ascensiunea fostului său jucător și-i prevede un viitor strălucit.

Mihai Teja despre Darius Olaru: „A avut o creștere importantă la FCSB”

„Ajunge foarte des în faţa porţii. Dacă ajungi în faţa porţii, dacă găseşti spaţiul liber atunci când echipa ta are faze de joc, e normal. Îl cunosc foarte bine pe Darius.

Are nişte calităţi foarte bune. Loveşte mingea foarte bine cu ambele picioare, e un copil bun, cu caracter foarte bun, munceşte foarte mult la antrenamente.

De când a venit la FCSB, a avut o creştere importantă. A avut evoluţii bune şi la Gaz Metan. Era jucător sub 21 şi nici nu se simțea. Jucai cu Darius Olaru, dar era unul dintre cei mai buni din echipă. Aducea un aport foarte bun. La FCSB a ajuns la un nivel foarte bun”, a punctat Mihai Teja la Orange Sport.

Mihai Teja îl vede pe Darius Olaru la o echipă și mai bună

Teja îi dorește lui Darius Olaru să plece „la o echipă şi mai bună. Cu siguranţă va avea această ocazie. Ca să marchezi goluri, trebuie să ajungi în faţa porţii, la finalizare, dar el a marcat goluri şi de la 20-30 de metri cu nişte şuturi de la distanţă. Trage foarte mult pe poartă. Simte foarte bine poarta, simte foarte bine momentul când trebuie să tragă, să dribleze. E un jucător inteligent.

Aleargă foarte mult, are o capacitate de efort bună. Vine şi înapoi, face şi faza defensivă. Orice antrenor îţi cere lucrul acesta. În ziua de astăzi, acesta este fotbalul: foarte multă muncă, determinare, ambiţie, iar calitatea pe care o ai va face diferenţa.

Olaru a acumulat şi foarte multă încredere. Cu cât joci la o echipă mare, ai jucători pe lângă tine care pot să te ajute mai mult şi poţi să-ţi dezvolţi şi tu abilităţile individuale. Are libertatea să ajungă des la finalizare şi colegi pe lângă el care îl pun în evidenţă”.

VIDEO. Gigi Becali a pus pe telefon și-a sunat direct: „Se uită ăia la tine ca oile în țarc la cioban”

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

Mai puteți citi:

Patronul din Superligă și-a făcut calculele: „Bat Steaua, mă distrez la Cluj... vă dați seama câte puncte iau?”

CFR Cluj își pierde un jucător important pentru meciul cu Dinamo: „Nu știm când va reveni”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  22 Februarie 2024, 01:01

Ieri ne ati spart cu Balint si azi cu Teja?! Mai aveti antrenori din astia parerologi?! E un lot intreg fabricat de FRF dar in afara de licenta nu au treaba cu fotbalul. Aia inca isi asteapta randul si nu le cere nimeni parerea. Macar la interviuri sa i vedem ca de astia doi ati tot scris si tot nu se inghesuie nimeni pe semnatura lor.

observator_federal
observator_federal  •  21 Februarie 2024, 23:51

Mijlocașul de 25 de ani Darius Olaru, va împlini săptămâna viitoare 26 de ani.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează