FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Darko Velkovski, prima declarație ca dinamovist: „Sunt fericit, am semnat cu un club mare”

Darko Velkovski // sursă foto: Facebook @ Dinamo Bucuresti
Darko Velkovski // sursă foto: Facebook @ Dinamo Bucuresti

Articol de - Publicat duminica, 07 ianuarie 2024 23:15 / Actualizat luni, 08 ianuarie 2024 08:13

Fundașul Darko Velkovski, 28 de ani, a transmis suporterilor lui Dinamo un mesaj în mediul online.

  • GSP are 4 reporteri în Antalya: Eduard Apostol, Remus Dinu, Cristian Preda și Ionuț Iordache sunt prezenți pe toată durata cantonamentelor echipelor din Superliga

Momentan, Darko Velkovski este singurul transfer al "câinilor" în mercato invernal. Internaționalul nord-macedonean a sosit în cantonamentul din Antalya al roș-albilor și, din informațiile GSP.ro, antrenorul Zeljko Kopic ar dori să-l folosească în premieră pe fundaș în al doilea amicale al stagiului, pe 12 ianuarie, cu Charleroi.

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Hakim Abdallah a spart tăcerea pentru GSP.ro! Încă mai speră ca suporterii să-i scandeze numele pe stadion: „Acea zi va veni. Mă trezesc zilnic cu acest gând”
DINAMO
CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Hakim Abdallah a spart tăcerea pentru GSP.ro! Încă mai speră ca suporterii să-i scandeze numele pe stadion: „Acea zi va veni. Mă trezesc zilnic cu acest gând”

Darko Velkovski, mulțumit că a ajuns la Dinamo. Primele cuvinte

Darko Velkovski a transmis un prim mesaj pentru suporteri, prin intermediul paginii sale personale de Instagram: „Fericit că am semnat cu acest club mare. Sper că îi vom face pe fani din nou fericiți. Hai Dinamo!”.

Internaționalul nord-macedonean trage tare la antrenamente, iar Zeljko Kopic are mare încredere în fotbalistul pentru care a insistat să vină în tricoul "câinilor". De fapt, antrenorul croat și-a pus relațiile în funcțiune și l-a convins pe jucător să semneze cu bucureștenii.

27 mai 2023este data ultimului meci oficial pe care l-a bifat Velkovski, în tricoul saudiților de la Al Ettifaq, când a bifat 75 de minute contra formației lui Cristiano Ronaldo, Al-Nassr

Darko Velkovski a refuzat să joace în Bănie pentru a deveni "câine roșu"

Înainte de a semna cu Dinamo, conform informațiilor GSP, așa cum și Velkovski le-a confirmat oficialilor "câinilor", el a fost și în atenția Universității Craiova. Acolo unde evoluează coechipierul său de la prima reprezentativă, Gjoko Zajkov, om important în Bănie. Cei doi sunt colegi și în defensiva naționalei nord-macedonene.

Totuși, din motive ce-l privesc, Velkovski nu a dorit să îmbrace tricoul alb-albastru și a evitat să semneze cu Universitatea Craiova. În schimb, a acceptat propunerea lui Zeljko Kopic și și-a dat acordul pentru Dinamo!

15meciuri a adunat Velkovski pentru Al Ettifaq în sezonul precedent

48de selecții are nord-macedoneanul pentru naționala țării sale, având și 3 goluri

Citește și alte știri:

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA „Grădina Toleranței” într-o lume nebună, nebună, nebună! O biserică, o moschee și o sinagogă în aceeași curte: cine a făcut nunta aici

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Malgașul Hakim Abdallah, surprins de ce i s-a întâmplat pe stradă în București: „Oamenii m-au oprit ca să-mi spună asta, dar nu m-am supărat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mirstelistu
mirstelistu  •  08 Ianuarie 2024, 11:41

Saracul chiar nu stie unde a venit si ca peste 6 luni o sa isi umfle o teapa

mirstelistu
mirstelistu  •  08 Ianuarie 2024, 11:41

Cineva sa îi spuna baiatului ca dinamo a fost un club mare acum este minuscul sau chiar inexistent in supermamaliga 1.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează