FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - DINAMO, AZI, 20:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Dau drumul la ”câini” » Dielna și Bumba sunt gata să intre titulari cu Chiajna: împreună, n-au mai jucat de un an!

Ando și Mutu i-au prezentat pe Bumba, pe Dielna și pe Rivaldinho. Dinamo mai așteaptă doi mijlocași din străinătate // FOTO fcdinamo.ro
Ando și Mutu i-au prezentat pe Bumba, pe Dielna și pe Rivaldinho. Dinamo mai așteaptă doi mijlocași din străinătate // FOTO fcdinamo.ro

Articol de - Publicat luni, 13 februarie 2017 00:00

Dielna și Bumba sunt gata să intre titulari diseară. Francezul n-a jucat de 9 luni, Claudiu de 3.

Dinamo tremură cu 4 meciuri înainte de finalul sezonului regulat. Roș-albii riscă să nu prindă play-off-ul, lupta s-a încins la maximum: pe 3 locuri se bat 5 echipe, Mediaș, CFR Cluj, "câinii", Astra și FC Botoșani.

În așteptarea a încă unui mijlocaș ofensiv din străinătate, Andone are de gând să-i introducă pe teren, chiar din start, pe doi dintre ultimii sosiți în Ștefan cel Mare: Claude Dielna în apărare și Claudiu Bumba în ofensivă.

"Fălcosul" e foarte mulțumit de cum s-au mișcat roș-albii în acest mercato. "Avem lot mai puternic decât în vară. Zic că suntem bine spre foarte bine", a comentat tehnicianul de 56 de ani.

"N-am venit să mă îmbogățesc"

Francez de 29 de ani va juca pentru prima oară după o pauză de 9 luni! De când era apărător la Slovan Bratislava. N-a făcut-o deloc în această ediție, pentru Sheffield Wednesday, dar dinamoviștii spun că este pregătit să intre în orice moment.

"Eu nu am venit să mă îmbogățesc la Dinamo, ci să joc fotbal. N-am sosit pentru bani, vreau să ajut. A contat mult prezența lui Adi Mutu în club, am jucat cu el, am vorbit cu el", a declarat Claude.

"Vreau să le dau gol clujenilor"

Claudiu Bumba a venit să facă uitate plecările lui Rotariu (Bruges) și Lazăr (Al Sailiya), Dinamo profitând de indecizia celor de la CFR, care l-a avut în pregătiri.

"Am trecut peste acea perioadă, am ajuns aici și sper să contribui la câștigarea de trofee. Sper să-i reîntâlnesc pe clujeni în play-off și să marchez în poarta lor! Mă simt ca și cum aș fi de multă vreme la Dinamo, îi cunosc pe majoritatea românilor din lot. Sunt sigur că pot face față la Dinamo".

Ardeleanul a jucat și el ultima oară acum 3 luni, în Israel, în meciul echipei sale de atunci, Hapoel Tel Aviv, cu Ashdod, 0-1.

Probleme cu actele și cu frigul

Rivaldinho a sosit și cu soția în România, consoarta lui fiind însărcinată, dar brazilianul pe care Mutu îl vede valorând 10-15 milioane de euro în doi ani nu va juca diseară la Chiajna.

Atacantul n-are încă toate actele pentru a putea fi trecut pe foaie cu Concordia. Și gerul din ultimele zile din Capitală l-a dat peste cap pe fiul lui Rivaldo: "N-am prins în viața mea așa frig! Dar sunt fericit să fiu la un club mare, abia aștept să joc. O să mă adaptez și cu frigul, am înțeles că nu va mai dura mult. Și tata mi-a spus că totul va fi în regulă pentru mine în România".

"Am jucători de calitate. Lotul e echilibrat. Sper să nu mai primim goluri prostești ca-n meciul cu Viitorul. N-am emoții, știu că putem câștiga cele 4 meciuri rămase din sezonul regulat. Dacă ne bate Chiajna? Trebuie să și poată! Într-adevăr, există și pericol să nu prindem play-off-ul"
Ioan Andone, antrenor Dinamo

"Ne așteaptă patru finale, echipa știe acest lucru. A fost greu să luăm jucătorii pe care îi dorea Ioan Andone. Cred că avem un lot foarte bun, poate cel mai bun din țară, iar băieții trebuie să demonstreze"
Adrian Mutu, manager general Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
bamse1901
bamse1901  •  13 Februarie 2017, 11:53

Nu știu ce lot ai așa de bun ca ai fostvarza cu viitorul

Vezi toate comentariile (1)
Comentează