FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAŞ

“Dau peste 12 goluri”

Articol de - Publicat marti, 01 iulie 2008 00:00

Vidakovici (22 de ani) îi ameninţă pe Dănciulescu, Bucur şi Costea, cei mai buni marcatori din Liga I anul trecut.

Gaz Metan l-a înregimentat pe atacantul Nemanja Vidakovici de la Pan­durii, care a semnat un contract pe trei sezoane. Sîrbul de 22 de ani a fost împrumutat anul trecut la Vîlcea, echipă cu care Mediaşul s-a lup­tat pentru promovare. Vida­ko­vici a fost al treilea marcator în Liga a II-a, după atacanţii lui Gaz Metan, Boaru (21 de goluri) şi Ciprian Pro­dan (16 goluri).

Atacantul e convins că va com­ple­ta o tripletă de temut în faţa por­ţilor adversarilor. “Puteţi să vă daţi seama încă de pe acum ce forţă o să avem în atac cu atîţia gol­ge­teri. Adversarii să fie pregătiţi pentru că venim să marcăm cît mai multe goluri. Dacă anul trecut am dat 12, în acest an mi-am propus să marchez şi mai mult. Ce dacă e Liga I? Nu mă sperie. Fiţi siguri că o să încerc să realizez norma. Mai important e să cîştige echipa, fiind­că îmi doresc să joc mulţi ani cu Gaz în prima divizie”, a spus Vidakovici.

Sîrbul apreciază stilul fotba­liş­ti­lor tehnici şi rapizi. “Îmi plă­ceau Denilson şi Pires, dar pe mine mă preocupă în primul rînd să-mi îmbunătăţesc stilul de joc. Vorbesc foarte bine limba română şi nu voi avea probleme de comunicare. Mă simt bine la Mediaş, echipă despre care am auzit lucruri bune”, a în­che­iat Vidakovici.

S-au înţeles cu sîrbii

Testaţi de tehnicianul Cristi Pustai în cantonamentul de la Sovata, jucă­torii sîrbi Jarko Markovici (21 de ani), fundaş central de 2,04 metri şi mijlocaşul Bojan Ciukici (20 de ani) s-au înţeles cu oficialii grupării me­die­şene şi vor semna după revenirea din stagiul din Austria. “Me­diaşul reprezintă o rampă de lansare pentru mine. Cu toate că am o talie de baschetbalist nu am făcut niciodată acest sport. Ştiu că în Liga I sînt atacanţi puternici, însă şi eu sînt înalt şi tare”, a declarat Makovici.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează