FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO 1-4

Daum, impresionat după Astra - Dinamo: ”Am văzut jucători cu potențial, mai ales tineri”

Articol de - Publicat sambata, 23 iulie 2016 23:06

Christoph Daum, selecționerul României, a fost prezent și la derby-ul primei etape dintre Astra și Dinamo, 1-4, și s-a declarat impresionat de jucătorii pe care i-a văzut până acum în Liga 1.

”Nu sunt aici să vorbesc despre rezultat. Nu pot să vorbesc despre un jucător anume, însă am văzut destui cu potențial. Mai ales jucători tineri. Sunt jucători la fel ca în Germania sau Turcia. Aveți jucători care pot evolua la cel mai înalt nivel.

E cam devreme să mă pronunț, dar e important ca toți cei implicați să dea totul. Nu trebuie să comparăm nivelul de aici cu cel din alte țări. Potențial există peste tot. Trebuie să ne gândim la posibilitățile din România, însă am un mare respect pentru antrenori și pentru echipe”, a spus Cristoph Daum.

...despre refuzul la dialog al lui Reghe: ”De ce aș fi dezamăgit? Apreciez deschiderea antrenorilor români, dar nu sunt dezamăgit că Reghecampf nu a dorit să discute”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
ionut.07
ionut.07  •  24 Iulie 2016, 01:31

Venirea lui Daum poate sa fie un imbold pentru toti fotbalistii din campionatul autohton. Teoretic, si spreram ca si practic, selectia se va face conform unor criterii obiective. Daum este un antrenor cu experienta, al carui CV este demn de apreciat pentru toti antrenorii din fotbalul romanesc si nu numai. Sper ca prin venirea lui politica, imaginea si, mai ales, jocul echipei nationale sa se schimbe si sa vedem un progres. De asemenea, ma bucur ca Andone s-a dovedit a fi, in continuare, un ardelean cu bun-simt. Nu e tipic pentru un selectioner ceea ce face Daum, dar tinand cont de noua sa postura si ce presiunea timpului pe care o are la nationala, e important sa se familiarizeze cu tot ce inseamna fotbalul romanesc si numai asa o poate face.

vladutz13
vladutz13  •  24 Iulie 2016, 11:35

Incepe sa ma deranjeze optimismul asta, care este de fapt diplomatie. A fost ok in primele zile, dar gata. Pur si simplu nu este adevarat, nu exista jucatori tineri care sunt de valoarea celor din Germania!!! Nu, nu au facut scoala cum trebuie cand erau tineri, nu au invatat tot ce invata altii in Vest, de exemplu toti romanii au intotdeauna uriase carente tactice... nu sunt capabili sa se plieze din mers pe diferite asezari in teren.

travka
travka  •  24 Iulie 2016, 09:37
Postat de calinescu_ pe 24 Iulie 2016, 07:48

NEDELCEARU - MINISTRU APARARII NOTA 10 ; VALY LAZAR -CEL MAI BUN FLANKER DIN ROMANIA NOTA 10.....!!! SI TE INTREBI , CAND ACESTI BAIETI AVEAU ANUL TRECUT OFERTE DE PESTE 1 MILION , CE LA DETERMINAT PE STRAMBU SA-SI BATA JOC DE EI ??????

stii ca meciul a fost blat da? Astra avea de dat multe puncte la dinamo din anii trecuti ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează