FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

De Amorim și Boldrin nu au semnat deocamdată cu Steaua: "Noi aşteptăm!" » De ce depinde transferul lor

Articol de - Publicat joi, 11 august 2016 00:00

De Amorim şi Boldrin n-au semnat nici ieri cu Steaua şi spun că nu şi-au luat gândul de la transfer, dar că Gigi trebuie să le onoreze pretenţiile financiare.

Steaua trebuie să muncească mult pentru a-i aduce pe De Amorim şi Boldrin. Negocierile cu ei sunt dure, nu seamănă deloc cu cele purtate cu fotbalişti precum Ovidiu Popescu, Dan Popescu, Golubovici sau Achim, care au acceptat din start oferta lui Gigi Becali.

Nici ieri nu s-a ajuns la vreun rezultat, însă agentul celor doi nu şi-a pierdut speranţa că brazilienii vor ajunge totuşi în tricoul roş-albastru.

"Am fost din nou la Gigi la Palat și am discutat. Momentan nu sunt detalii noi pentru că Gigi nu vrea să mărească deloc oferta pe care le-a făcut-o lui De Amorim şi Boldrin. Joi dimineață merg din nou să discut și să vedem ce se va întâmpla. Eu îmi doresc să se înțeleagă", a declarat Cătălin Liță, fostul fotbalist al Stelei de la începutul anilor 2000.

Jucătorii nu par nici ei dispuşi să-şi diminueze din pretenţii. Aseară, ei erau în Centrul Vechi, iar De Amorim a explicat: "Nu ne-a mai sunat nimeni de marți seară, nu mai știm nimic. Noi am spus care sunt condițiile noastre financiare, dar patronul Stelei nu le acceptă. O să mai vorbim și o să vedem dacă se va realiza ceva. Nu pot să spun nimic acum, pentru că nu știu mai multe detalii. Așteptăm!".

Cum s-ar putea rezolva

Boldrin şi De Amorim nu renunţă la solicitarea de a primi câte 50.000 de euro primă de inslatare, fiindcă în acest moment Astra are către ei restanţe salariale care aproape că ating nivelul acestei sume.

Becali nu acceptă să plătească nimic, iar singura variantă, pe care clubul giurgiuvean n-a respins-o, e ca din milionul de euro pe care îl va încasa de Steaua să le vireze  celor doi sud-americani câte 50.000 de euro.

Apoi, ar mai rămâne de ajuns la un acord în privinţa salariului, unde diferenţele sunt destul de mici. Gigi le oferă pentru primul an de contract câte 10.000 de euro, salariul urmând să crească anual, ei vor din start câte 13.000.

Nu e grabă pentru City

Steaua nu are niciun motiv să se grăbească în privinţa lui De Amorim şi Boldrin. Ei oricum nu ar avea drept de joc în dubla cu Manchester City, fiindcă deja au jucat în preliminariile Europa League cu Astra, în jocurile cu Copenhaga.

Cum perioada de transferuri în Liga 1 e deschisă până pe 5 septembrie şi cum data limită la care trupa din Ghencea poate completa lista cu jucătorii eligibili pentru grupele europene, UCL sau UEL, e 1 septembrie, Steaua mai are la dispoziţie aproape 3 săptămâni pentru a-i înregimenta, fără a risca să nu-i poată folosi în competiţia continentală.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (24)
mama.is.here
mama.is.here  •  11 August 2016, 13:24
Postat de gerulozaurus pe 11 August 2016, 12:40

Astia erau buni anul trecut sau acum 2 ani, dar nu acum cand ai un F.Tanase, Hamroun, Popa, Enache, Achim, Muniru, Pintili, ect...fix pe pozitiile lor. Patronul asta incompetent, sa aduca urgent 2 fundasi centrali si unul dreapta, ca stam in doar 2 jucatori pe cele 3 posturi, Tamas pe post de f.dreapta si f.central si Tosca...si daca se imbata Tamas dupa meciul cu City, ai ramas fara jumatate din aparare

Popa?

ticbis
ticbis  •  11 August 2016, 12:40
Postat de Anca Gherasim pe 11 August 2016, 11:04

Daca la nivelul la care a ajuns Steaua ,nu-ti permiti sa dai in plus 100 000 de euro pe doi jucatori buni inseamna ca n-ai ce cauta in Europa.Steaua va juca pe 4 fronturi ,vor avea nevoie cel putin de dubluri pe posturi.Ca sa nu te faci de ras in grupe iti trebuie obligatoriu un fundas dreapta,un atacant ,cei doi de la Astra si inca un fundas central.Pai te lauzi ca esti Becali ,primesti bani foarte multi pentru accederea in grupe.10 000 de euro pe luna ,cred ca sunt vreo 5-6 cluburi in Romania care pot oferi unui jucator.Pai ce motiv au cei doi sa vina la Steaua cand ei pot pleca lejer in strainatate pe 50 000 de euro pe luna.

N-ai inteles esentialul: Steaua nu are nevoie de fotbalistii astia doi, adica va face sau nu va face vreo branza in grupele EL (ca in UCL nu cred ca se vor califica), clubul si-a atins targetul: 10 mil de euro incasati de la UEFA. Restul nu mai conteaza, campionatul il pot castiga si fara astia doi! Pe de alta parte, brazilienii astia sunt neplatiti de Astra de vreo 4-5 luni; daca nu vor la Steaua vor ramane tot la Astra si poti fi sigur ca nimeni de acolo nu mai are de gand sa le mai dea niciun sfant. Trebuie sa fii prostovan de-a binelea sa ramai la un club caruia nici prin cap nu-i trece sa-ti mai plateasca vreun salariu in viitor si sa renunti sa te transferi la o echipa care va juca sigur in toamna in cupele europene, care-ti ofera un salariu mult mai mare si care, de obicei, ti-l mai si plateste la timp. In fine, prosti de-astia am mai vazut; vezi cazul Nistor care a refuzat Steaua pentru no-name Evian ("Evian este peste Steaua" declara el atunci) si a fost dat afara de francezi dupa 4 luni, iar acum accepta si 6000 de Euro de la un alt no-name, Dinamo! Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga si in traista!

gerulozaurus
gerulozaurus  •  11 August 2016, 12:40

Astia erau buni anul trecut sau acum 2 ani, dar nu acum cand ai un F.Tanase, Hamroun, Popa, Enache, Achim, Muniru, Pintili, ect...fix pe pozitiile lor. Patronul asta incompetent, sa aduca urgent 2 fundasi centrali si unul dreapta, ca stam in doar 2 jucatori pe cele 3 posturi, Tamas pe post de f.dreapta si f.central si Tosca...si daca se imbata Tamas dupa meciul cu City, ai ramas fara jumatate din aparare

Vezi toate comentariile (24)
Comentează