FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

De ce a ales Budescu Astra? Explicaţia lui Ilie Dumitrescu: "A contat şi asta"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat luni, 23 ianuarie 2017 20:15

Dat aproape sigur la Steaua, Constantin Budescu va continua în cele din urmă la Astra Giurgiu, au anunţat azi oficialii campioanei.

Fostul mare jucător stelist Ilie Dumitrescu a comentat decizia jucătorului de 27 ani, fiind de părere că Budescu a ales să rămână la Astra pentru a evita presiunea de la cel mai titrat club din ţară. 

"Becali a plusat la un nivel foarte bun, dar Budescu se pare că a ales altceva. Ştiţi cum e? Pleci în cantonament cu Astra şi alegi să rămâi acolo. Acolo te simţi cel mai bine, s-a adaptat deja, are o relaţie specială cu antrenorul. A ales confortul psihic de acolo. La Steaua e altă încărcătură.

În plus, el va avea ocazia să joace în primăvara europeană cu Astra. Probabil că a contat şi asta, va avea altă vizibilitate", a spus Ilie Dumitrescu, la TV Digi Sport.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (12)
timm
timm  •  23 Ianuarie 2017, 22:11
Postat de agiler pe 23 Ianuarie 2017, 21:59

Idiot esti tu cu *** timm.Cat despre sarmaua asta unde ai vazut tu ca ma intereseaza ca nu vine la Steaua.Chiar ma bucur ca a ramas la astra.In rest vezi de clubul tau mediocru de fotbal.

Ignorantule se cheama no name echipa ta gigista. Se presupune ca va fi FC Sporting Bucuresti.

haideusicfr
haideusicfr  •  23 Ianuarie 2017, 22:00
Postat de brandremist pe 23 Ianuarie 2017, 21:56

Nu înțeleg isteria asta cu Budescu. El plecase deja în cantonament cu Astra, nu era clar ce va alege? Că a început gspul să aibă niște fantezii de-alea *** și le-a publicat zilnic pe aici e problema lor. Acum văd că gigi sport fac o emisiune cu transferul eșuat. Asta da știre ce merită dezbătută! Probabil încearcă și ei să dreagă busuiocul, deși ei n-au avut nicio jenă când l-au dat pe Wesley de la FC Vaslui mort. N-au cum să decadă mai mult acum decât au făcut-o atunci.

Ai dreptate ,pe Budescu l-au " transferat " pana acum la vreo 5-6 echipe. De cateva ori a aparut sigur transferul la Steaua. Sunt cativa gazetari la GSP care mor dupa Steaua. Cate e ziulica de mare tot transfera jucatori ,fac echipa ideala a viitorului.Doar ca cea prezenta tot o paragladie este.Acum din cate am inteles nu mai au fundasi ,doar Tamas e de incredere.No ala da ! Numai sa nu plece si el ,cel mai bun fundas din tara!

brandremist
brandremist  •  23 Ianuarie 2017, 21:59

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează