FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

De ce la FCSB nu se poate întâmpla ca la Dinamo? Becali a sesizat 3 motive și a dat noi detalii despre transferul lui Nemec

Articol de GSP - Publicat joi, 02 noiembrie 2017 12:45

Gigi Becali a fost întrebat despre situația jucătorilor de la Dinamo care au petrecut cu alcool înaintea duelului cu Aerostar Bacău și e sigur că la FCSB nu se pot întâmpla astfel de lucruri.

"La mine sunt jucători profesioniști, am și un staff bun, jucătorii sunt plătiți bine. Nu se pot întâmpla lucruri ca la Dinamo", a declarat Becali la Pro X.

Patronul de la FCSB a oferit detalii noi și despre transferul lui Adam Nemec și e convins că atacantul de 32 de ani nu va continua la Dinamo.

"Nu cred că Nemec semnează cu Dinamo, n-are de ce. Ce motivație să aibă? Cum să-l convingă? Trebuie să-i dea mai mult decât mine. Adică să-i dea 16.000 de euro salariu și 40.000 de euro la semnătură. Crezi că mai dă Negoiță bani acum? Eu dacă eram în locul lui dădeam echipa cadou", a adăugat Becali.

"Vreau un play-off fără Dinamo. Ce să caute Dinamo acolo, să spună că se dau la o parte să ia altcineva campionatul în afară de Steaua. Dar până la urmă ce mă interesează pe mine de Dinamo?" Gigi Becali, patron FCSB

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  02 Noiembrie 2017, 21:33

ASA ESTE NU SE POT INTAMPLA LUCRURI ASEMANATOARE LA ECHIPA TA ,doar i-l ai in staff pe consumatorul de vodca vestit in europa mm stoica alaturi de prietenul cel bun reghe .

1025138504184136
Constantin Valentin  •  02 Noiembrie 2017, 20:49

Dinamovistilor taceti din gura ca sunteti praf din toate punctele de vedere...ciocu mic ! FCSB-ul este pe val ! Locul 1 in Liga 1 si lider de grupa in Europa Lique ! Vae victis ! Vai de cei invinsi ! ...este vorba evident de cainiii rosii...

mosvasile
mosvasile  •  02 Noiembrie 2017, 19:05

Chiar asa ! Ce te intereseaza pe tine de Dinamo ? In play off ai asigurate "voturile" unor sateliti ca Botosani,Craiova, eventual Astra si chiar Viitorul!Asa ca la toamna, speri sa joci in UCL si sa zdrobesti pe Barcelona,City si pe cine te-ai mai laudat!Ca un negustor viclean ce esti ,intradevar stii sa-ti faci reclama si sa atragi publicul la meciuri!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează