FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

De ce Moruțan trebuie să aibă grijă » Episodul care îi sperie pe fanii FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 august 2018 15:58

Adus în această vară, Olimpiu Moruțan, 19 ani, i-a uimit pe fanii FCSB cu golul marcat cu Rudar, 4-0, în meciul din preliminariile Europa League. (Detalii aici)

Golul înscris de mijlocaș în cupele europene la o vârstă foarte fragedă nu-i asigură un viitor de succes.

Cel mai bun exemplu este un fotbalist care a bătut toate recordurile în tricoul Stelei. Răzvan Ochiroşii se anunţa un imens talent în urmă cu mai bine de 10 ani. A reuşit să spargă toate topurile şi să înscrie într-un meci european pentru echipa roș-albastră la numai 17 ani şi 5 luni, în preliminariile Champions League, Steaua - ND Gorica 3-0!

Ulterior, cariera lui Ochiroşii s-a prăbuşit, a fost cedat la Gloria Buzău şi Oţelul Galaţi, apoi a ajuns până în liga judeţeană, la formaţii precum Prahova Tomşani. În ultimii 5-6 ani a trecut pe la mai multe echipe din ligile inferioare din Spania, iar în prezent are 29 de ani şi joacă la Unionistas de Salamanca, în Liga a 3-a din Spania.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (39)
andrei.33
andrei.33  •  04 August 2018, 21:09

Vrea gigi sa ii creasca cota asa ca a inceput sa curga cu articole pe GheSP.

poison_4
poison_4  •  04 August 2018, 20:13
Postat de fcsbnuesteaua pe 04 August 2018, 18:07

unde se ascundea iosif palnie =))))))))))))))))))) Postat de samuiel_cj pe 04 August 2018, 17:46 Razi ca un prostalau din ghiveci HAHAHAHAAHHAAHAHAHAHAHAHAHA

Da, l-am văzut, e *** acum. :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ando89
ando89  •  04 August 2018, 18:20
Postat de fcsbnuesteaua pe 04 August 2018, 18:10

varule ai gasit tenesi ??? stai sa intre opincarul din irlanda ....are niste converse pirelli din piele '' astrahan'' si altii de floresti

N-am găsit! Mă duc cu pantofii maro de Guban din piele împletită, fără șosete flausate de data asta, ca să-l imit pe michele, pantalonii de tergal albaștri cu dungulițe - piesa de rezistență, de când eram cadru activ. Mă gândesc să împrumut o iie de la o vecină, am văzut că-i în tendințe:)) Coif din ziarul Scânteia, ediția a doua din 21 decembrie 1989. Vată în urechi jumătate de pachet, deși am înțeles că n-are efect la bași:)) Și ochelarii cu zece dioptrii antireflex, că laserele sunt aproape la fel de performante ca alea ce le-am avut pe Prut în 68:))

Vezi toate comentariile (39)
Comentează