FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

De ce nu e Dayro titular

Articol de - Publicat miercuri, 30 aprilie 2008 00:00

Atitudinea columbianului la antrenamente îl nemulţumeşte pe Lăcătuş, care nu-l va folosi în primul “11” la derbyul cu Dinamo.

Şansele ca Dayro Moreno să joace din primul minut al der­byului cu Dinamo sînt extrem de reduse. Columbianul de 22 de ani a marcat două goluri foarte im­po­rtante, cu CFR Cluj şi cu U Cra­io­va, fanii îl iubesc, dar el nu e în to­ta­litate pe placul lui Lăcătuş. De ce?

1. Calităţile tehnice ex­tra­­or­di­na­re pe care le are fot­balistul cum­părat de Steaua cu două milioane de dolari nu sînt com­pletate cu suficientă agre­si­vi­tate, aşa cum cere “Fiara”.

2. Dayro Moreno nu se implică suficient la antrenamente, atitu­di­nea sa uneori delăsătoare îl de­ran­jează pe Lăcătuş.

3. Mijlocaşul nu face absolut de­loc faza defensivă. Pentru du­mi­nică, teh­nicianul roş-albaştrilor pare tentat să folosească o for­mulă de joc ultradefensivă, ca să securizeze remiza ce ar aduce titlul în Ghen­cea. Pentru acest lucru are nevoie de jucători care să alerge foarte mult şi să contribuie la faza de apă­rare.

92 % din totalul de 1950 de votanţi de pe site-ul www.stelişti.ro consideră că Dayro Moreno ar trebui să fie titular în derby-ul cu Dinamo

“Dayro Moreno este genul de fotbalist care îţi poate rezolva singur un meci. Jucătorilor de acest gen nu prea le place să alerge la antrenamente”
Dumitru Dumitriu fost antrenor Steaua

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (132)
 •  02 Mai 2008, 01:44

Trebuie sa ii rupa la unul piciorul sa fie pe placul "Fiarei" si sa il bage titular

 •  30 Aprilie 2008, 21:26

ce dobitoci...hagi, cristiano ronaldo, ronaldinhio,toti..sunt multi..astia fac faza defensiva???????...si nu se vede clar ca DAYRO .e mult peste dica, neaga, banel, lovin... ce dracu sa i ceri lu lacatus....numa de retrogradari e bun...insa are un noroc de tar.fa....a gasit gazeta explicatiile.. te doare pixu

 •  30 Aprilie 2008, 18:00

Nu mai vb voi astia care nu jucati fotbal nici in curtea scolii.Lacatus il protejeaza pe Dayro,dar voi nu va vedeti asta chiorilor.Nici Ronaldo nu a fost titular cand a ajuns la Manchester,asa ca nu mai comentati ce trebuie sa faca Lacatus.Nu voi sunteti antrenorii Stelei.Il baga pe Banel pe care nu il mai suporta aproape nimeni ca este iesit din forma ca sa prinda Euro si sa il vanda dupa,Neaga si-a revenit si sper sa marcheze inca odata cu Dinamo ca sa fim campioni.Forzza Steaua!

Vezi toate comentariile (132)
Comentează