FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - FARUL

Decizia luată de Gică Hagi în privința lui Budescu pentru meciul cu Petrolul: „Asta e important pentru Farul”

Constantin Budescu nu va evolua împotriva fostei echipe / Captură Farul TV
Constantin Budescu nu va evolua împotriva fostei echipe / Captură Farul TV

Articol de - Publicat duminica, 06 august 2023 17:11 / Actualizat duminica, 06 august 2023 17:38

Gheorghe Hagi a luat decizia de a-l menaja pe Constantin Budescu pentru partida de azi dintre Farul și Petrolul. Abia transferat de „marinari”, „veteranul” de 34 de ani nu face parte din lot, managerul campioanei luând decizia de a nu-l expune pe Budi împotriva fostei echipe.

Plecat de la Petrolul fiindcă era nemulțumit de statutul său, Budescu și-a găsit repede echipă. Mijlocașul a fost convins de Gică Hagi să semneze cu Farul, însă nu apare pe foaie astăzi, în meciul împotriva „lupilor galbeni”.

„Nu trebuie să mai vorbim de jucătorul Budi, știm ce fel de jucător este, important e să-l aducem la ritmul și intensitatea la care trebuie să fie. El trebuie să aibă în spate o echipă bună, care să-l pună în situații care să-l avantajeze. Va apărea în echipă, probabil, la meciurile următoare, i-am zis că nu e bine să apară acum, cu Petrolul”, a spus Hagi, în conferința-maraton de sâmbătă

Budescu explică de ce a acceptat oferta lui Hagi de a veni la Farul: „Nu am ezitat”

Budescu și-a găsit un nou angajament în Superligă la doar câteva zile după „divorțul” de Petrolul, fostul „decar” al naționalei fiind ademenit de Gică Hagi la Farul. Tot mai criticat în ultima perioadă, mijlocașul ofensiv asigură că a venit la Constanța să pună osul la noi performanțe pentru formația „Regelui”.

„Am numai gânduri bune. Am venit să joc fotbal, să câștigăm cât mai multe meciuri și să ne îndeplinim obiectivele. Am fost dorit. Am vorbit cu Mister și nu am ezitat. A fost prima opțiune pentru mine.

Îmi propun să ajungem în play-off, iar în Conference League să ajungem cât mai departe. Este o provocare destul de mare pentru mine și sper să ne îndeplinim obiectivele anul acesta”, a transmis Budescu, pentru site-ul oficial al „marinarilor”.

VIDEO Gică Hagi vorbește despre situația lui Constantin Budescu: „Pretențiile au crescut la Constanța”

Citește și alte știri de actualitate:

FCSB, Farul și Sepsi își vor afla luni posibilele adversare din play-off-ul Conference League » Variantele nu sunt deloc comode

VIDEO Gică Hagi, conferință incisivă: „V-ați dus în ridicol! Să le fie rușine celor care au spus asta!”

VIDEO Budescu explică de ce a acceptat oferta lui Hagi de a veni la Farul: „Nu am ezitat”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (1)
parachioara5
parachioara5  •  06 August 2023, 18:23

...ha...ha...singura idee strategica a faraonului ...nici cei de la Rangers nu l au bagat pe Yannis sa nu l vada lumea ce bun este ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează