FOTBAL  »  Superliga  »  SĂPTĂMÎNA DINAMO - STEAUA PE GSP

De ce nu vrea Turcu să ia CFR Cluj campionatul

Articol de - Publicat sambata, 03 mai 2008 00:00

Gigi Becali a explicat la emisiune Fanatik de ce acţionarul dinamovist Vasile Turcu nu ar dori ca CFR Cluj să cîştige campionatul. Turcu a avut un conflict în anul 2006 cu antrenorul clujenilor, Ioan Andone, care l-ar fi ameninţat cu moartea pe acţionar. Tehnicianul a negat incidentul şi a explicat cauzele confictului.

"Am auzit de la cineva din conducere că, inainte de joc, Turcu m-a înjurat de mamă la tribuna oficială. L-am sunat să-l rog să nu-mi mai pomenească numele. Mai întîi nu mi-a răspuns, apoi m-a sunat şi m-a luat cu bă. I-am zis să nu mi se adreseze cu bă şi m-am abţinut să nu-l înjur. Nu l-am ameninţat cu moartea. E nebun dacă susţine aşa ceva. Martori sint fiul meu şi Cristi Borcea, care mi-a zis că Turcu aberează". Ulterior, Andone a mai spus că îndepărtarea lui de la Dinamo s-ar fi datorat şi faptului că "Turcu m-a lucrat pe la spate".

Disputa a fost rezolvată în instanţă Andone fiind achitat, în timp ce Turcu a plătit cheltuieli de judecată în valoare de 70 de lei. La acest conflict se adaugă contrele lui Turcu din acest sezon cu preşedintele CFR-ist Iuliu Mureşan. De altfel, Turcu ar fi declarat că dacă ar fi singurul acţionar la Dinamo, ar vrea ca Steaua să iasă campioană, fapt ce a declanşat scandalul în sînul conducerii dinamoviste.

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu

Rochia Serenei Williams a aruncat în aer Met Gala! Sharapova a scos telefonul: „Unde e?”


Comentarii (27)
 •  04 Mai 2008, 12:55

eu stiu foarte bine ce vb.cat despre felul in care mi te adresezi imi dau seama cat de dobitoc esti.nu vad ce este rau in faptul ca vedem si dincolo de fotbal.care ar fi miza?au bagat 20-30 mil in echipa si daca se calicficau in cl scoate in jur de 10.

 •  04 Mai 2008, 12:28

hahahahaha se stie Turculetu e pe cai mari dirijijiaza pe Dinamo spre autogoluri clujul o ia in barbita

 •  04 Mai 2008, 12:16

PaPaGal ;)

Vezi toate comentariile (27)
Comentează