FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

De ce și-a pus Negoiță vedetele pe tarabă: ce a ținut ascuns în ultimele 5 zile. Urmează Rotariu?

Articol de - Publicat marti, 17 ianuarie 2017 19:52

Ionuț Negoiță trebuie să facă rost rapid de 2 milioane de euro pentru a plăti o datorie mai veche către Nicolae Badea, cel care a câștigat procesul cu patronul dinamovist și Curtea de Apel a decis să pună sechestru pentru 92% din acțiunile lui Negoiță la clubul din Ștefan cel Mare.

Definitivă, decizia Curții de Apel a venit la 12 ianuarie, însă abia astăzi a apărut pe portalul Ministerului Justiției. Asta înseamnă că Negoiță știa de această decizie de 5 zile și acum face tot posibilul să strângă cele două milioane de euro.

Cum banii au fost întotdeauna o problemă pentru Negoiță, patronul dinamovist s-a pus pe vândut sau împrumutat jucătorii de bază pe sume ridicole.

În urmă cu două zile, Negoiță a primit 200.000 de euro pentru împrumutul până la vară al lui Vali Lazăr la Al Sailiya, în Qatar, iar dacă mijlocașul de 27 de ani va confirma Dinamo ar urma să mai primească alți 500.000 de euro.

În plus, patronul dinamovist a anunțat că pune pe tarabă orice nume mare din Ștefan cel Mare, fără să țină cont de obiectivul echipei.

rotariu și filip, viitoarele plecări?

Negoiță ar putea strânge cele două milioane de euro dintr-un foc dacă transferul lui Dorin Rotariu la Club Brugge sau Dinamo Zagreb s-ar realiza.

Dinamoviștii cer în schimbul fotbalistului de 21 de ani 3-4 milioane de euro pentru că Rotariu aparține doar 50% de clubul din Ștefan cel Mare, celelalte procente aparțin Timişoarei lui Marian Iancu. Cei de la Dinamo Zagreb s-au mai interesat și de Steliano Filip pe care sunt gata să ofere un milion de euro.

13.550.000 €e valoarea totală a lotului lui Dinamo, conform transfermarkt.de

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  18 Ianuarie 2017, 16:06
Postat de Ioana Maria pe 18 Ianuarie 2017, 07:38

***

Omul are dreptate, Dinamo e tot Dinamo. Badea nu i-a vandut clubul lui Negoita ci doar i-a dat dreptul de a-l folosi. Atata tot! Negoita poate sa cumpere jucatori, poate sa vanda si poate sa se implice in finantare, strategie, etc. Dar el nu e proprietarul lui Dinamo si ca atare nu poate vinde clubul.

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  18 Ianuarie 2017, 15:06

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

angelitto
angelitto  •  18 Ianuarie 2017, 13:29
Postat de unico_biancorossi pe 18 Ianuarie 2017, 01:59

.) astia habar nu au ce scriu. nici macar nu e vorba de un proces, ci de o simpla instituire de sechestru. un sechestru asigurator si nimic mai mult. oricum, gepenilor, fie ca negoita ii plateste banii lui badea, fie ca nu ii plateste, Dinamo e tot Dinamo. problema voatra este ca fcsB nu e steaua si steaua nu mai exista. )) da, stim ce va doare. dar, resemnati-va, toate eforturile voastre mafiote de a proteja unul dintre mafiotii clicii voastre nu vor avea sorti de izbanda. ar insemna ca romanii sunt tare stupizi.

Cum sa fie tot Dinamo, daca palmaresul e la Badea? Esti de rasul curcilor.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează