FOTBAL  »  Superliga  »  REVENIRE ÎN FORŢĂ

De rasă

Articol de GSP - Publicat marti, 26 februarie 2008 00:00

Cristi Coroian şi-a demonstrat clasa la Arad, unde a jucat pentru prima dată după accidentarea groaznică din octombrie 2007. Atacantul Cristian Coroian (33 de ani) a revenit în teren după 4 luni de pauză. Şi a făcut-o în stil mare: a ordonat jocul Bistriţei şi, în minutul 65, a punctat decisiv. La final, laudele au venit de la Sabău: "Căutăm modele în străinătate, dar noi avem unul la Bistriţa: Cristian Coroian".

Ieri, Coroian a relatat că înaintea jocului cu Bistriţa şi-a scos din minte accidentarea-şoc din 5 octombrie 2007. Fost campion de box, portarul Craiovei, Mircea Bornescu, şi-a folosit atunci piciorul pentru a-i aplica lui Coro o lovitură cu un bilanţ devastator: 4 coaste rupte, din care una în 5 locuri! "Nici un moment nu m-am gîndit la retragere după acel episod. La Arad nu m-am menajat. Mai ales că nu am simţit nici o durere în timpul meciului. Trebuie să-mi cresc încă nivelul de joc", a spus atacantul

Coroian a profitat la maxim, la faza golului, de greşelile arădenilor Bălan şi Bumbac. Primul a pierdut mingea, Dobre a centrat, a luftat Bumbac la limita careului de 6 metri, iar Coroian, plasat perfect, a punctat sec. "Am avut noroc că a intrat. Eu încerc să-mi fac treaba, să joc cît mai bine", a declarat jucătorul, care pe 14 martie va împlini 34 de ani.


"În Anglia, jucătorul care l-a accidentat va reveni în teren deodată cu Eduardo. La noi se judecă, însă, cu altă măsură. L-am dat în judecată pe Bornescu"
Cristian Coroian

"Îi felicit pe jucători pentru victoria din meciul de la Arad. Îmi pare rău pentru UTA, ştiu cum e să pierzi pe propriul teren. Nu sîntem salvaţi încă de la retrogradare"
Ioan Ovidiu Sabău

7 goluri a marcat Coroian în acest campionat, însă în doar 11 partide jucate

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
 •  26 Februarie 2008, 03:16

Coroian... mit sau legenda? e mare Coroian, cel mai mare poate din istoria Gloriei!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează