FOTBAL  »  Superliga  »  BAYERN - CFR, ORA 21:45, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Deac: "Pariez pe CFR Cluj la Munchen, vor evolua altfel decît o fac în campionat"

Articol de GSP - Publicat marti, 19 octombrie 2010 00:00

Fostul mijlocaş al lui CFR Cluj, Ciprian Deac, se arată încrezător într-un rezultat bun al feroviarilor la Munchen şi spune că numeroasele absenţe din tabăra bavarezilor nu se vor simţi în meciul din această seară.

"Clujenii mei trebuie să ştie că la Bayern astfel de absenţe nu se simt. Van Gaal are la dispoziţie un lot foarte valoros, care face din Bayern o echipă de superclasă. Am încredere în băieţi.

Pariez pe CFR Cluj la München. În Liga Campionilor e altceva. Jucătorii au altă determinare, altă motivaţie, evoluează cu o ambiţie mult mai mare decât în competiţia internă", a comentat Deac în Evz.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
imperator
imperator  •  19 Octombrie 2010, 10:46

Nem,nem,,tu belistok fas.

sica2ro200
sica2ro200  •  19 Octombrie 2010, 10:39

CFR nem román csapatot annak ellenére, hogy játszanak a Romániából ... így CFR menj a pokolba HAHAHAH...e cu dedicatie

alpin
alpin  •  19 Octombrie 2010, 10:38

Deac nu stie, probabil, ca a sosit la Cluj unul... Pirtzu... Cel care tine FOTBALISTII pe banca si prefera largile bulevarde Rada si Dica! CFR Cluj nu mai are antrenor!!Asa ca pierde sigur pariul!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează