FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Deadline day și pentru Palici! Dinamo află azi dacă îl va lua sau nu pe mijlocașul croat

Articol de GSP - Publicat luni, 08 ianuarie 2018 09:01

Azi expiră deadline-ul impus de Dinamo pentru Antun Palici, 29 de ani. Dacă mijlocașul croat nu se va prezenta până în această seară în București, "câinii" vor considera că este un transfer ratat și se vor orienta către alte ținte.

În ultimele zile, fostul căpitan dinamovist n-a mai răspuns la telefon, iar discuțiile cu conducerea din Ștefan cel Mare s-au purtat prin intermediul impresarului lui Antun. 

"Există un interes pentru Palici. A existat întotdeauna un interes pentru el. Și acum au fost discuții. Nu vom sta luni de zile pentru o discuție. Dacă vine până la reunirea lotului și ne înțelegem, va fi jucătorul lui Dinamo. Adică să vină până luni.

Altfel, nu mai facem nimic. Îl așteptăm! Mai sunt câteva lucruri de discutat cu el, dar pentru asta trebuie să vină în țară. Există o ofertă făcută, așteptăm un răspuns. Până luni e termenul. Va fi sau nu jucătorul lui Dinamo", a zis Alexandru David în urmă cu 4 zile. 

Tot azi, și Dan Nistor va avea discuția finală cu conducerea CFR-ului pentru a vedea dacă poate rămâne liber de contract, urmând să revină în Ștefan cel Mare. Dan mai e dorit și de CS U Craiova. (DETALII AICI)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
mosvasile
mosvasile  •  08 Ianuarie 2018, 17:31

Probabil ca termenul va fi prelungit pana pe 15 ianuarie- cand pleaca echipa in Cipru! Palici nu isi va gasi un contract bun acum iarna si- ca sa aiba unde sa se antreneze-va incerca sa semneze cu Dinamo numai pana in vara,ca Dielna!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează