FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Debandadă

Articol de , - Publicat vineri, 29 februarie 2008 00:00

Dramă în stil rapidist: nimeni nu mai vrea banderola, Rednic a vrut să demisioneze. Copos îl susţine, jucătorii nu-l mai înghit

Rednic a făcut ieri o ultimă încercare disperată de a rezolva divergenţele dintre el şi jucători. A programat un antrenament uşor, de refacere după jocul de la Constanţa, înainte de care le-a vorbit pe un ton calm fotbaliştilor. "Uităm, ştergem totul cu buretele, doar să cîştigăm la Galaţi!", le-a zis "Puriul", care şi-a invitat jucătorii la o masă în oraş după antrenamentul de astăzi.

Atmosfera în lot rămîne însă dezastruoasă. Umilită de Unirea Urziceni în Cupă, Rapid a dat impresia suporterilor săi că e o echipă care refuză să joace. De altfel, fotbaliştii au provocat miercuri un episod concludent pentru lipsa de coeziune din echipă. În ultimele 25 de minute ale meciului de la Constanţa, banderola a zăcut în spatele porţii, abandonată de jucători, semn al debandadei totale din echipă.

Imediat după final, Rednic şi-a anunţat colaboratorii că demisionează. "Nu părea însă foarte convins", au povestit surse din club. Situaţia s-a calmat, iar antrenorul a anunţat că nu pleacă. Dar Bergodi aşteaptă doar un semn dinspre Giuleşti pentru a reveni!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
 •  29 Februarie 2008, 12:38

Acu inteleg conceptul de: "Singuri impotriva tuturor!" .... Nimeni nu e impotriva voastra amaratilor ... voi sunteti impotriva tuturor ... daca v-ati schimba si voi un pic modul de a gandi ... poate ati mai lua si voi un titlu din cand in cand ... oricum nu imi explic ce ati facut in ceilalti 60 de existenta cand nu erau Steaua si Dinamo ... de ce nu ati luat atunci titluri? ... Vai de capul vostru!!! Uitati ce oameni aveti/ati avut langa echipa si in conducere ... Cum frate sa stea omul ala la "butoane" si sa nu luati titlu :| ... poi frate, asa incapabili aveti pe acolo?!?! Pica-i-ar si la marele nostru GIGI par in lapte de se atinge de butoane. NU asa vrem sa castigam!!! Trezirea rapidistilor ... ca sunteti baieti simpatici, baieti de caterinca ... Forza Steaua!

 •  29 Februarie 2008, 12:02

Copos se contrazice, vrea performanta la Rapid, dar totodata il sustine pe Rednic. Nu se mai poate continua cu Rednic. Este antrenor bun, dar caracterul lasa mult de dorit.

 •  29 Februarie 2008, 12:01

Sa dea Dumnezeu sa ma insel dar, mai ales acum, dupa ce s-a publicat vestea ca Rednic vrea sa plece, cu atat mai putin va fi un joc bun al Rapidului la Galati: vor face in asa fel incat iar o vor lua pe cocoasa, astfel incat Rednic sa fie obligat sa plece. O sa vina Bergodi, poate, dar pentru Rapid va fi prea tarziu...o sa vedeti...o sa schimbe sistemukl, o sa fie alti jucatori nemultumiti si vom pierde si UEFA!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează