FOTBAL  »  Superliga  »  UTA ARAD

Decisiv

Articol de GSP - Publicat marti, 11 martie 2008 00:00

"Magiun" trebuie să ia puncte în Banat pentru a fi sigur că-şi păstrează postul

În tur, înfrîngerea cu Timişoara (2-3) a declanşat reacţia în lanţ ce a dus la debarcarea lui Marius Lăcătuş, dar şi la ruptura dintre cei doi finanţatori, Nicolae Bara şi Sandu Ion.

Derby-ul Vestului îl găseşte pe urmaşul "Fiarei", Marin Barbu, într-o situaţie delicată. Contestat vehement de suporteri după înfrîngerea cu Oţelul (0-1), dar şi cu probleme la nivelul vestiarului, antrenorul a primit credit de la patron pentru a se evita turbulenţele la echipă înaintea meciului cu Poli.

Chiar şi Barbu a fost de acord să plece, fără scandal. "Plec, dacă mi se cere", a spus "Magiun". Şedinţa de analiză de azi, în care urma să se discute şi situaţia lui Barbu, a fost însă anulată, iar preşedintele Nicolae Bara, plecat în Bulgaria, a transmis un mesaj pozitiv. "Nu va cădea UTA. Bătălia pentru retrogradare e lungă, mai sînt destule meciuri şi nu sîntem într-o situaţie chiar atît de disperată. Nu am idei distructive, ci constructive. E puţin probabil să schimbăm antrenorul", a spus Bara. Însă, şi pentru antrenor, şi pentru UTA, meciul cu Poli a căpătat valenţele unei finale.

"Un rezultat bun cu Poli va şterge multe din nerealizările noastre din ultimul timp. Eu zic că vinovaţi sîntem toţi de rezultatele din ultima perioadă"
Marin Barbu, antrenor UTA

"Nu se impun schimbări radicale la echipă. Nu mi s-a părut că meciul l-a pierdut Barbu, sîntem vinovaţi cu toţii"
Nicolae Bara, finanţator UTA

2 antrenori au fost schimbaţi după eşecuri cu Poli, Lăcătuş în 2007 şi Nunweiler în 2003

Apelul lui Todea
Ieri, căpitanul Cristi Todea a făcut apel la calm. "Dacă într-adevăr se doreşte schimbarea, trebuie adus un antrenor cu rezultate. În acest moment, domnul Barbu ne cunoaşte, ştie ce putem. Dacă ar veni alt antrenor, ar fi pericolul să aibă nevoie de două-trei săptămîni pînă să-şi formeze o părere. Iar timpul ne presează", a spus Todea. ( Radu Romanescu - Arad)

Vor să bată la Timişoara
Căpitanul echipei, Cristi Todea, va reveni în teren sîmbătă, la Timişoara, cînd îi expiră suspendarea pentru cartonaşul roşu încasat în deplasarea de la Cluj, scor 2-1 cu "U". "Mulţi dintre jucătorii noştri au trecut prin aceste derby-uri cu Timişoara şi ştiu ce înseamnă. E posibil orice, dar noi trebuie să plecăm cu ideea că putem cîştiga la Timişoara. Eu aşa văd lucrurile", a declarat căpitanul "Bătrînei Doamne". (Radu Romanescu - Arad)

Vor 1.400 de bilete
Arădenii au început demersurile pentru obţinerea tichetelor la meciul de sîmbătă, mizînd, conform protocolului, pe 5 la sută din capacitatea stadionului "Dan Păltinişanu", adică 1.400 de bilete. Discuţiile au fost începute săptămîna trecută, dar nu s-a ajuns încă la un acord.

"Nu mergeţi pe cont propriu"
Suporter Club UTA i-a sfătuit ieri pe fanii "Bătrînei Doamne" care fac deplasarea la Timişoara să respecte un set minim de reguli. Între acestea: să evite deplsarea pe cont propriu, să nu plece la meci în stare de ebrietate, să nu apeleze la trivialităţi şi să nu răspundă la provocări. De asemenea, galeria e rugată să suţină echipa indiferent de rezultat, iar fanii să cînte după tonul dat de lideri. "Participaţi activ la coregrafie pentru a crea un spectacol impresionant", se arată în comunicatul Suporter Club UTA.

Varga revine azi
Mijlocaşul Norbert Varga a fost operat la Bekecsaba, în Ungaria, la cartilagiile genunchiului şi revine azi la Arad. Jucătorului urmează să i se scoată firele şi să îşi înceapă cît mai rapid recuperarea. "Deocamdată, medicii mi-au spus să fiu atent, să nu fac contracţii musculare", a declarat jucătorul. (Radu Romanescu - Arad)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
 •  11 Martie 2008, 17:39

da Lacatus a fost schimbat de la UTA dupa meciu cu Buzau nu dupa meciu cu poli din retur nu ?

 •  11 Martie 2008, 11:41

ba voi vreti sa bate la Timisoara unde nu au reusit sa bata steua si cfr.chiar nu aveti minte deloc...Fortza Poli POLI UUUUTA-3-o

 •  11 Martie 2008, 11:40

vai shi amar de cine a scris acolo sus etapa urmatoare....meciul va fii poli-UTA...va fii la tm nu la ARAD....

Vezi toate comentariile (7)
Comentează