FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI

Decizia e sigură! Dragomir a plecat de la FC Voluntari » Ce reproșuri i se aduc fostului președinte de onoare

Articol de GSP - Publicat marti, 17 mai 2016 12:03

A 6-a înfrângere consecutivă de la FC Voluntari a agitat și mai mult apele, iar Dumitru Dragomir a renunțat la funcția de președinte de onoare.

Ilfov Sport anunță că totul a pornit după înfrângerea cu CS U Craiova, scor 0-2, când Consiliul de Administrație a decis să schimbe antrenorul.

C.A l-a propus pe Dinu Todoran, însă Dragomir n-a fost deloc de acord cu această variantă. Între cele două părți au existat mai multe nemulțumiri pe seama acestui subiect.

De asemenea, sursa citată notează că lui Dragomir i se reproșează și salariile jucătorilor veniți de la Steaua, care iau peste 4.000 de euro lunar, în timp ce Hamed Kone a luat 3.000 de euro pe lună, iar Adrian Bălan câștigă 6.000 de lei, în timp ce Voduț ia 5.700 de lei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
cainelup
cainelup  •  17 Mai 2016, 15:24

Astia au crezut ca daca il aduc pe ghertoiul ala acolo, au rezolvat problema retrogradarii. Ce v-ati gandit, ca redeschide ala Cooperativa pentru voi ?!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  17 Mai 2016, 14:14

fara bani cum vrei sa te salvezi ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează