FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

UPDATE Leo Grozavu și-a anunțat demisia după ce și-a lovit propriul jucător » Șfaițer nu acceptă: "Să nu uităm performanțele"

Articol de - Publicat miercuri, 08 martie 2017 09:03

Leo Grozavu, antrenorul lui FC Botoșani a susținut o conferință de presă și a anunțat că își dă demisia după ce l-a lovit pe Cătălin Golofca la meciul cu Astra, 0-3.

update 10:10

Cornel Șfaițer, președintele celor de la FC Botoșani, a anunțat că nu acceptă demisia antrenorului Leo Grozavu.

 "A fost un gest urât al lui Grozavu. Și Golofca a făcut un gest care nu-și avea locul. Din păcate, asta s-a întâmplat. Leo este supărat. Am vorbit cu toată lumea și am cerut detalii și de la Leo și de la Golofca. 

Am vorbit și cu Valeriu Iftime. Am simțit că Leo este foarte afecta. Am simțit că azi își va demisia. Asta nu înseamă că vom accepta. Acum nu suntem de acord. Dar nu putem să-l ținem cu forța. Voi vorbi cu el și cu staff-ul. Vrem să încheiem discuțiile astea.
E clar că nu va fi pe bancă pentru că ar fi o presiune în plus pe echipă. Vom vedea cum va reacționa echipa.

Este clar că gestul lui Leo a fost foarte urât. Nu-i acceptăm. Să nu uităm performanțele. Ca antrenor este de nota 10, lăsând la o parte gestul făcut. Să nu uităm performanțele din ultimii ani", a spus Șfaițer.

Știrea inițială:

"În afară de scuze, în momentul de față, vreau să spun că îmi dau demisia. Este un gest de onoare. Este mai important să îmi mențin coloana verticală și nu mă interesează problemele financiare. Decizia este definivită și irevocabilă. Este normal să fac acest gest.

Nu vreau să afectez imaginea clubului. Doar eu trebuie să plătesc pentru gestul meu.

Încă nu am vorbit cu jucătorii. Vreau să îmi cer scuze. În viață trebuie să îți asumi tot. Îmi exprim regretul față de ce s-a întâmplat. Ieri, înainte de antrenament, mi-am cerut scuze în fața staff-ului și în fața jucătorilor. Azi îmi cer scuze antrenorilor din Liga 1.

Încerc să îmi exprim regretul pentru cele întâmplate. Vreau să le mulțumesc și celor care au fost aproape de mine. Mi-au arătat susținere.

Trebuie să mergem înainte. Dacă pot trece peste, voi fi mai puternic. După această lecție pe care am primit-o, îmi va fi greu, dar îmi va fi folositoare. Am avut două nopți și o zi la dispoziție. Am încercat să judec și să iau cea mai bună decizie", a spus Grozavu la conferința de presă.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (19)
zecs93
zecs93  •  08 Martie 2017, 20:47

NU a fost normal gestu lui Grozavu dar se puteau trece daca isi dadeau mana la antrenamente, oricum nici rezultatele ultimele nu-l avantajau pe grozavu, la botosani se duce conceicao sau nicolo napoli din cate se pare !!!

mplttev
mplttev  •  08 Martie 2017, 17:58

Dacă tot și-a anunțat demisia cel puțin nu l-a bătut ca lumea! Glumesc.

argus
argus  •  08 Martie 2017, 17:03

Din declaratia de presa a lui Grozavu, rezulta ca partea vatamata este, staff-ul si lotul "...mi-am cerut scuze în faţa lotului şi staff-ului tehnic.."? Nu ai adus un prejudiciu de imagine antrenorilor ca nu esti tu etalonul, buricul pamantului. Nu "grozavule"! Nu in fata lotului si a staff-ului trebuia sa iti ceri scuze! Nu ai pleznit nici staff-ul si nici lotul! Trebuia sa ceri scuze public, daca nu chiar IERTARE, celui caruia i-ai umflat buza (lui Golofca daca nu-i mai tii minte numele!). Chiar crezi ca este un om de onoare, cu caracter? Vezi definitiile in Dex.ro, ca sa inteleagi ca nu exista nici o legatura intre un "bataus" si calitatile pe care declari ca le-ai avea: -ONOÁRE, (5, 6) onoruri, s. f. 1. Integritate morală, probitate, corectitudine; demnitate, cinste. -CARACTÉR, caractere, s. n. 1. Ansamblul însușirilor fundamentale psihice-morale ale unei persoane, care se manifestă în modul de comportare, în ideile și în acțiunile sale. Nu ai dat dovada nici de corectitudine, demnitate si cu atat mai putin de insusiri fundamentale psihice si morale! Sfaiter nu vrea sa"uitam performantele"? Pai ce, performantele sunt un fel de "cec in alb", sa-ti dea dreptul sa te agrsezi fizic pe cineva? "a gresit si Golofca" mai zicd Sfaiter? Prin ce a gresitGofolca ca sa justifice golania antrenorului, nu spune, iuce idea ca "l-a provocat" ca "a provocat reactia antrenorului (pardon, batausului!). De

Vezi toate comentariile (19)
Comentează