FOTBAL  »  Superliga  »  COMISIA DE DISCIPLINĂ

Decizie amânată în cazul Șumudică » Ce s-a întâmplat azi la Comisia de Disciplină

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 aprilie 2016 20:05

Comisia de Disciplină a FRF trebuia să judece astăzi cazul gesturilor obscene făcute de Marius Șumudică, antrenorul Astrei, la meciul câștigat de Steaua la Pitești în turul semifinalelor Cupei Ligii, 1-0.

Tehnicianul giurgiuvenilor nu s-a prezentat în fața Comisiei, invocând lipsa de timp din cauza faptului că avea antrenament cu echipa sa. Astfel, Comisia de Disciplină a rămas în pronunțare.

Nici reprezentanții FRF, care au făcut sesizarea în acest caz, nu s-au prezentat. De altfel, juristul clubului Astra a cerut în ședința de azi a Comisiei să considere neregulamentară sesizarea FRF.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (15)
cristi_oase
cristi_oase  •  07 Aprilie 2016, 07:48

Si spectatorii,platitorii de bilete si telespectatorii,cei care practic intretin mizeria numita mamaliga 1,nu ar fi corect sa le bage degetele in gura mascaricilor din comisii,circarilor din iarba si presedintilor din loje ?

andyandrei2015
andyandrei2015  •  07 Aprilie 2016, 01:59

astai ROmanika ,numai in tara asta e posibil asa ceva !

194362334230310
Robert Damian  •  07 Aprilie 2016, 00:22
Postat de Timofte Teodora pe 06 Aprilie 2016, 21:46

Sumudica cred ca este cel mai mare *** pe care l a văzut fotbalul romanesc. A avut noroc de un lot f valoros pe care nu l a construit el.

EXACT!!!!Nu *** asta slinos a construit echipa aia,el a gasit totul facut(bine!!!)de altii inaintea lui!!!Asta are treaba cu antrenoratul,cum are Neputinta petrolistul cu fizica atomica!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează