FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAȘI - STEAUA, SÎMBĂTĂ, 21:00

Decizie de ultimă oră! Mirel Rădoi a renunțat la trei jucători pentru meciul cu CSMS Iași

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 octombrie 2015 22:30

CSMS Iași va primi vizita Stelei sîmbătă în ultimul meci al turului, de la ora 21:00, iar Mirel Rădoi a decis pe cine se va baza.

Tehnicianul Stelei a lăsat acasă trei jucători: Paul Papp, Tahar și Breeveld. Hamroun n-a făcut nici el deplasarea, după accidentarea din meciul cu FC Voluntari, scor 3-1, anunță fanatik.

Etapa trecută Papp a fost rezervă, iar după ce a intrat pe teren a făcut penalty-ul din care FC Voluntari a marcat golul de onoare.

Partida dintre CSMS Iași și Steaua va fi sîmbătă, de la ora 21:00, în direct pe Digisport 1 , Dolcesport 1, Look tv și în format liveTEXT pe GSP.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
khal_37
khal_37  •  03 Octombrie 2015, 16:47
Postat de iacobeusebiu pe 03 Octombrie 2015, 08:51

Fraiere, chiar sunt stelist daca chiar te intereseaza, si asta probabil inainte ca tu sa fi iesit din oua, insa m-am saturat sa vad jucand asemenea caricaturi de jucatori la Steaua, care in anii 80-90 nu ar fi prins nici macar banca de rezerve. Consider ca au primit chiar prea multe sanse si s-a dovedit ca sunt jucatori limitati cu care nu se poate face performanta (cea ce probabil a vazut si prostia din tine, ca nu mai joaca martea,miercurea sau chiar joia de la 21.45)

Dispari cloLACHE.

travka
travka  •  03 Octombrie 2015, 14:43
Postat de redshow pe 03 Octombrie 2015, 08:51

Mirel Radoi e PRAF :)))) Inca doi ani "sub bagheta ' sa si Steaua retrogradeaza :)))

hAI zi sa faci plici? de aia nu ati tras la poarta in meciul direct? sarbatoreati egalul cu Steaua de parca ati castiga Liga Campionilor, trageati de timp din min 60 ca niste tristi si patetici ce sunteti echipa de desculti

amicu
amicu  •  03 Octombrie 2015, 12:31

Seamana Radoi cu Dumitriu ca si antrenori....la incaltaminte :))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează