FOTBAL  »  Superliga  »  GAZON

Decizie importantă luată după meciul cu Villarreal! Se schimbă gazonul de pe Arena Națională » Ce se va întâmpla cu meciurile Stelei

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 septembrie 2016 09:47

Oficialii ALPAB şi cei ai Primăriei Capitalei vor să schimbe iarba de pe Arena Naţională, iar procesul de modificare trebuie să înceapă peste câteva zile.

"Decizia de schimbarea a gazonului se va lua până la finalul acestei săptămâni", spun reprezentanţii Primăriei pentru Gazetă.

Cei de la ALPAB vor să schimbe iar acum, mai ales că în următoarele două săptămâni pe Arena Naţională nu se va mai juca niciun meci, iar conducerea Federaţiei vrea să aibă un gazon cât mai bun la meciul cu Polonia din cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial, programat pe 11 noiembrie. 

Steaua va juca duminică, 2 octombrie, pe teren propriu, partida împotriva celor de la CS U Craiova.

Apoi urmează pauza competițională pentru meciurile echipei naționale, după care este meciul cu Gaz Metan, care probabil va fi duminică, 16 octombrie.  

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  30 Septembrie 2016, 16:09

Deși în București nu a plouat de o săptamană , am constatat cu stupoare că gazonul de pe Național Arena desi are un drenaj nou și performant...... mustea de apă și ceda la fiecare schimbare de direcție sau alunecare !!!! De ce ???!!! Pentru că cei de la fcsb au udat excesiv terenul pentru a ”rupe” jocul combinativ al lui Villareal ! Un teren care nu avea nimic acum o săptamană , a devenit aproape impracticabil datorită unor practici care erau la modă acum 30 de ani !!! Rușine, ati distrus terenul păcălicilor ! VOI să îl refaceti , nu Primăria !

scorpiongab
scorpiongab  •  30 Septembrie 2016, 12:15
Postat de Tatar Alexandru Ioan pe 30 Septembrie 2016, 11:27

Vai de caul lor de ***,tata NU,mamaNU,sediuNU,stadion NU,trecut...NU!Mai mult,se pare ca daca vine Red Bull la Dinamo ***In frunte cu ciobanul mm-***,hipopotamul de regheblat si schizargasitu...

bai tatare esti informat gresit . *** nu Red bull :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  30 Septembrie 2016, 11:27

Vai de caul lor de ***,tata NU,mamaNU,sediuNU,stadion NU,trecut...NU!Mai mult,se pare ca daca vine Red Bull la Dinamo ***In frunte cu ciobanul mm-***,hipopotamul de regheblat si schizargasitu...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează