FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Decizie-șoc a lui Olaru la revenirea la FCSB! Ce a făcut la două zile după ce Edi Iordănescu l-a scos din lot, susținând că e accidentat

Darius Olaru
Darius Olaru

Articol de - Publicat marti, 17 octombrie 2023 18:43 / Actualizat miercuri, 18 octombrie 2023 13:06

Cazul Darius Olaru continuă să surprindă. La scurt timp după ce acțiunea echipei naționale s-a încheiat, mijlocașul a fost autorul unui gest care a avut darul să-i uluiască pe antrenorii și conducătorii de la FCSB. 

Aceștia îi anunțaseră pe jucătorii de la lotul național că au două zile libere la dispoziție, adică luni și marți, tocmai fiindcă ei nu beneficiaseră de pauză atunci când s-a întrerupt campionatul. 

Olaru însă a luat decizia de a renunța la o zi de odihnă și s-a prezentat sub comanda cuplului Pintilii - Charalambous, pentru a efectua ședința de pregătire. 

Cum era prima apariție a jucătorului după evenimentele de la prima reprezentativă, în care mesajul staff-ului tehnic a fost că din cauza unei accidentări el a fost scos din lotul pentru meciul cu Andorra, medicul roș-albaștrilor ar fi intenționat să-l supună unui consult, înainte de a intra în antrenament. 

Olaru n-a acuzat nici urmă de problemă medicală și n-a fost nevoie de investigații. S-a antrenat normal, alături de echipă și a fost, ca de obicei, unul dintre cei mai combativi dintre fotbaliști. 

În urmă cu doar două zile, antrenorii echipei naționalei anunțau oficial că din cauza uneoi accidentări, s-a luat decizia ca Olaru să nu fie luat în calcul pentru jocul cu Andorra. 

Edi Iordănescu a lăsat în mod clar să se înțeleagă că decizia i-a aparținut mai degrabă jucătorului în cauză, care s-ar fi plâns că se resimte după o problemă pe care o avusese la ședința de vineri. 

Atunci, conform medicului naționalei, el s-a plâns de dureri la picior după ce a șutat într-un balon. Sâmbătă seara însă s-a antrenat normal, fără să mai resimtă ceva. Cum a explicat Edi Iordănescu absența lui Olaru:

"Staff-ul medical al echipei naționale mi-a comunicat faptul că Darius resimte anumite dureri, dar că nu ar exista un risc privind utilizarea lui în meciul cu Andorra. 

Ulterior, am discutat cu Darius pentru că ultimul cuvânt privind capacitatea 100% de a juca îi aparține acestuia, e vorba de starea lui și totdeauna jucătorul poate oferi "unda verde" finală. Darius ne-a transmis că simte încă puțină durere la schimbările de direcție și atunci când șutează. 

Pentru că prima condiție pentru utilizarea unui fotbalist rămâne capacitatea lui fizică totală și pentru că mesajul lui nu a fost unul care să ne confirme acest lucru, a fost evident că nu l-am putut folosi".

Care este adevărul în „cazul Olaru
EDITORIAL
Care este adevărul în „cazul Olaru"?
Cu toate liniile spre titlu! » Premieră absolută la FCSB în acest sezon
FCSB
Cu toate liniile spre titlu! » Premieră absolută la FCSB în acest sezon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
CitizenX
CitizenX  •  20 Octombrie 2023, 14:34
Postat de Catalynn_9 pe 20 Octombrie 2023, 10:43

Pfff … ce mi-ai zis-o p’asta postacule, nici cafeaua nu ai putut sa ti-o bei din cauza mea! :-))) Asta da viață! :-)))))

Unii dintre noi mai si lucram, ca deh clonatii si bugetarii au nevoie de bani. ***, la cazarma, la curatat cartofi

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Catalynn_9
Catalynn_9  •  20 Octombrie 2023, 10:43
Postat de CitizenX pe 20 Octombrie 2023, 06:14

A vorbit al 9-lea din dinastia catalynn, care posteaza de zor la toate articolele. Get a life, om mic si trist

Pfff … ce mi-ai zis-o p’asta postacule, nici cafeaua nu ai putut sa ti-o bei din cauza mea! :-))) Asta da viață! :-)))))

CitizenX
CitizenX  •  20 Octombrie 2023, 06:14
Postat de Catalynn_9 pe 19 Octombrie 2023, 09:13

Postacule, ai uitat să închei cu “bleah”! :-))))

A vorbit al 9-lea din dinastia catalynn, care posteaza de zor la toate articolele. Get a life, om mic si trist

Vezi toate comentariile (38)
Comentează