FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Decizie surprinzătoare luată de Șumudică! Nu mai merge la meci: "Așa am convenit cu cei din conducere"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 octombrie 2016 22:37

Tehnicianul Astrei, Marius Șumudică, acuză oboseala strânsă după deplasarea din Cehia, de la Plzen. Acesta se bucură de faptul că echipa sa joacă mult mai bine și că poate ajunge în cupele europene.

"Am arătat bine, am avut câteva ocazii. Sunt bucuros pentru că suntem în creștere. Ne așteaptă o săptămână grea. Sperăm să ne revenim până la meciul Dinamo. Am ajuns la ora 3 dimineața la Botoșani, lumea nu știe lucrurile astea. E o oboseală care se acumulează. Nu e ușor! 

Ne lipsesc câțiva jucători importanți. E vorba de Daniel Niculae, Nicoară, Boudjemaa, Takayuki, Lovin, Teixeira.

Noi arătăm altceva de când am zis că e un «moment zero» la Astra. Ne vom bate la cupele europene. Putem fi în cupele europene și de pe locul 7", a zis Șumudică la LookTV.

...despre meciul din Cupă de joi cu Nuova Mama Mia: "Merge secundul la Timișoara, așa am convenit cu conducerea. Eu rămân să pregătesc cu titularii meciul cu Dinamo. Rezervele și o parte din jucătorii de la Astra II vor merge la Timișoara"

...despre un jucător de la Botoșani pe care l-a remarcat: "Îmi place Golofca, scoate foarte ușor jucătorii din joc. Nu am cum să-i fac ofertă, el aici măcar ia banii la timp, la noi e mai greu"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  25 Octombrie 2016, 07:55
Postat de valyomanyd pe 25 Octombrie 2016, 05:32

Intelijentule, nu e vorba cine ia descoperit, cine ia transferat si cine ia antrenat ...Va sta Sumi in gat ! Am gresit, am vrut sa intreb unde va antrenati ? Tot la Domnesti ?

Cum reușești sa ai 3 greșeli de ortografie la 2 cuvinte scrise? E o performanță

plischi
plischi  •  25 Octombrie 2016, 07:14

jocul asta nu e in europa league?

valyomanyd
valyomanyd  •  25 Octombrie 2016, 05:32
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Intelijentule, nu e vorba cine ia descoperit, cine ia transferat si cine ia antrenat ...Va sta Sumi in gat ! Am gresit, am vrut sa intreb unde va antrenati ? Tot la Domnesti ?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează