FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Declarația săptămânii! După "În afară de cele 6 goluri, Steaua nu a avut nicio ocazie", Nistor lovește din nou cu o reacție HALUCINANTĂ

Articol de GSP - Publicat joi, 20 octombrie 2016 15:35

Dan Nistor a oferit o nouă declarație amuzantă atunci când a comentat situația de la Dinamo. Ioan Andone ar putea pleca din "Ștefan cel Mare" dacă nu va câștiga meciul cu Pandurii. 

"Când echipa nu merge, antrenorul este vinovat, dar am zis și o repet: Andone nu are nicio vină!", a zis Nistor pentru DigiSport. 

"Nu e un scor meritat, dar nu avem ce să facem. Ăsta e scorul de pe tabelă. În afară cele şase goluri, Steaua n-a mai avut nici o ocazie" , a zis Nistor după Steaua - Pandurii 6-0.

"Nu mi s-a dat nicio şansă să joc, din cauză că sunt român. Dacă eram străin, poate îmi dădeau şanse", a zis Nistor după plecarea de la Evian.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (42)
geo.b.
geo.b.  •  20 Octombrie 2016, 22:19
Postat de vasy86le pe 20 Octombrie 2016, 18:53

Bai desteptilor, toti stiu chestia asta, cand o echipa nu joaca fotbal, antrenorul e scos vinovat, el tocmai a spus o vorba spus de toti, dar a tinut sa-si exprime parerea personala si sa spuna ca el nu crede ca Andone e vinovat. Voi intelegeti ce vreti, dar omul nu a spus nimic ne la locul lui, acum depinde cum cititi.

Corect

gannicus2014
gannicus2014  •  20 Octombrie 2016, 21:14

totusi , Nistor e cel mai inteligent de la dinamo , d-asta a si fost pus capitan , sa nu-si deschida gura si ceilalti

jony1973
jony1973  •  20 Octombrie 2016, 19:52

Am spus ca Nistor ar trebui sa joace la mijloc in locul lui Hanca si acesta sa fie retras fundas dreapta. Dupa ce l-am urmarit ultimele meciuri, pot spune ca am gresit grav si Nistor nu are ce cauta in primul 11 la Dinamo. Nistor a dat cele mai multe pase gresite dintre mijlocasi. Iar la meciul cu Craiova a fost urmat de Lazar si Rotariu. Atacantul slovac nu mai trebuie introdus in echipa.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează