FOTBAL  »  Superliga  »  EMOŢIONANT

Declaraţie de dragoste

Articol de - Publicat vineri, 01 februarie 2008 00:00

Protasov a condus ieri antrenamentul lui Dnepr la 50 de metri distanţă de locul unde se pregătea Steaua. Întîlnire-surpriză ieri la baza Alpha Sport Center din Cipru. Cînd au ajuns la terenul de antrenament, steliştii au dat nas în nas cu Oleg Protasov, fostul lor antrenor din urmă cu doi ani. Protasov conducea şedinţa de pregătire a lui Dnepr Dnepropetrovsk, echipă la care a plecat direct din Ghencea şi care i-a oferit la acea vreme un salariu de un milion de dolari pe an.

"Normal că m-am salutat cu băieţii de la Steaua, doar ne antrenăm aici, gard în gard. Apoi, Steaua este echipa pe care o voi purta în inimă pentru tot restul vieţii, indiferent unde mă voi duce. Am lucrat extraordinar acolo, m-am simţit ca acasă, oamenii au fost foarte drăguţi cu mine. Îmi va face plăcere de fiecare dată să vorbesc cu şi despre jucătorii de la Steaua", a spus Protasov pentru Ştirile Sportive ale Antenei 1 la finalul antrenamentului.

6 luni a antrenat Protasov în Ghencea, în perioada iulie-decembrie 2005

53 la sută dintre cele peste 15.000 de persoane care au votat într-un sondaj pe stelisti.ro l-au desemnat pe Protasov cel mai bun antrenor pe care Steaua l-a avut după 1989. După el s-au clasat Olăroiu (13%), Piţurcă (8%) şi Ienei (7%)

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (9)
 •  01 Februarie 2008, 21:22

baaaaaa... bine k ii votati p olaroiu si p piturca... v-ati retardat complet dak va imaginati k fara zenga steaua mergea in uefa sau ucl...

 •  01 Februarie 2008, 15:02

bai jardele baga si u thesilverangel91 pe mess vb acolo. cred ca steaua o sa castige campionatul asta,80%.

 •  01 Februarie 2008, 10:18

cu banii vostri pe net........dispareti in plm odata......kktilor

Vezi toate comentariile (9)
Comentează