FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO 1-3 (2-7 LA GENERAL)

GENIAL! Mai tare ca Ioan Andone! Ce a declarat Contra când a fost întrebat despre Steaua: "Ei, adică noi, bineînțeles" :D

Articol de GSP - Publicat joi, 02 martie 2017 10:08

Cosmin Contra a surprins la interviuri, după victoria în fața Stelei, 3-1. Tehnicianul lui Dinamo speră ca nașul său, Laurențiu Reghecampf, să-și îndeplinească obiectivul și să câștige campionatul până la urmă. 

"Îmi pare rău pentru Laurențiu! E clar că Steaua nu trece printr-un moment bun, dar sunt momente în viața unei echipe în care trebuie să fii unit.

Eu sper ca cei de la Steaua să fie uniți, pentru că am avut și eu momente grele, așadar dacă ești unit rezultatele vor reveni.

Trebuie să aibă încredere, Laurențiu este un antrenor foarte bun, a câștigat foarte multe titluri și acum este prima dată când are anumite probleme la echipă. Normal e ca lumea să-l sprijine.

Eu unul, ca naș, îl sprijin și sper să iasă cât mai repede din pasa asta. Eu, unul, mi-aș dori totuși ca el să câștige campionatul, că asta este obiectivul lui", a spus Contra la TV Digi Sport.

Răspunsul i-a uimit pe jurnaliști, care l-au întrebat imediat pe Contra dacă Dinamo nu se va lupta la titlu:

"Dinamo, adică noi, bineînțeles, ne vom bate la titlu, dar ei (n.r. - Steaua) au obiectiv câștigarea campionatului. Noi avem obiectiv intrarea în play-off. După aceea vom vedea ce se va mai întâmpla".

Citește și:

Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Nationala
Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Superliga
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Lung Jr. s-a despărțit de Poli Iași » Semnează cu o echipă de play-off din Superliga
Superliga
Lung Jr. s-a despărțit de Poli Iași » Semnează cu o echipă de play-off din Superliga

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (13)
896192067117678
Nello Milano  •  02 Martie 2017, 17:08

IN URMA " ADEVARULUI " CARE TI-A SCAPAT PE *** ALA PELTIC AM INTELES DE CE PE UNDE AI FOST TE-AU DAT PER " REPEDE INAINTE " AFARA .SE PARE CA SI MATALE DOMNULE CONTRA ESTI UN BLATANGIU FARA SCRUPULE ! CUM *** TU VREI CA " FINUL " SA CASTIGE CAMPIONATUL IAR DINAMO SA CE ? ALLORA CUM AR SPUNE RADUCIOIU LA MECIURILE DIN PLAY-OFF NU TREBUIE SA MAI VINA NIMENI DEOARECE DEJA VOM PIERDE CU FCSB SII VOM INVINGE RIVALELE LUI FINU CA SA-I FACILITAM INCORONAREA DE CAMPION . CRED CA ESTI *** MAI CONTRA DEJA MI-E SCARBA DE TINE SI CAND MA GANDESC CA TE CREDEAM PANA IERI UN OM INTEGRU SI ONEST DAR TU ESTI UN CAINE IN BLANA DE ***. *** ULTIMELE 3 VICTORII ALE TALE ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fangigi
fangigi  •  02 Martie 2017, 17:07

Care foarte multe titluri are regheblatt? Titluri de cd-uri cu manele poate!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  02 Martie 2017, 16:10

l-am asteptat 10 minute sa vina sa salute galeria, a trebuit sa-l aduca Danciu cu forta..si apoi a declarat ca el spera ca steaua sa ia campionatul ? pe bune ??

Vezi toate comentariile (13)
Comentează