FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CSU CRAIOVA 0-2

Declarație surprinzătoare a lui Hagi după eșecul cu CSU Craiova, 0-2: "Durerea nu e atât de mare, ne-a dat gol copilul nostru, Mitriță"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 august 2017 21:17

Gheorghe Hagi, antrenorul campioanei en-titre Viitorul, a încercat să caute explicații pentru o nouă înfrângere a echipei sale, suferită pe teren propriu în fața lui CSU Craiova, scor 0-2.

"Știu că suntem datori acum față de public, față de așteptările presei, însă trebuie să ne regăsim din nou cadența, să obținem o victorie și să ne recâștigăm încrederea.

Durerea înfrângerii nu e atât de mare, fiindcă Mitriță a dat două goluri, unul dintre copiii pe care i-am ajutat să crească la Academie", a declarat Hagi la finalul meciului pierdut cu CSU Craiova, 0-2.

Ambele goluri ale lui CSU Craiova au fost reușite de Mitriță, atacantul împrumutat de olteni de la Pescara. Acesta nu a celebrat însă niciuna, aducându-și aminte că echipa lui Hagi a fost cea care l-a lansat în fotbalul mare.

Citește și: Gluma se îngroașă pentru Viitorul » Borna îngrijorătoare atinsă după eșecul cu CSU Craiova

Vezi aici cronica partidei Viitorul - CSU Craiova 0-2

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
polistul68
polistul68  •  21 August 2017, 13:31

Mitrita nu e cumva ala, pe care nu l-ai tinut ? NU-i cumva ala, care nu ti-a impresionat occhiul de mare crescator de talente ?

merace
merace  •  21 August 2017, 11:10

Imi imaginez cum au tratat nasul si finul: "Bai Gica, eu iti cumpar toti copiii astia pe bani grei, dar am o conditie: in primele 10 etape de campionat nu faci mai mult de 10 puncte! Ca sa nu mai avem problema de anul trecut..." :D hahaha

sexilian
sexilian  •  21 August 2017, 11:03

nu a fost copilul vostru a fost,marfa voastra......

Vezi toate comentariile (11)
Comentează