FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, DUMINICĂ, 21:00, GSP.RO, DIGI 1, LOOK TV

Declarație surprinzătoare a unui fost dinamovist înaintea derby-ului cu Steaua: ”Ne bat lejer, cînd vor ei și la ce scor ei”

Alex Chipciu, Ionuț Nedelcearu
Alex Chipciu, Ionuț Nedelcearu

Articol de GSP - Publicat luni, 27 aprilie 2015 19:30

Giani Kiriță, fostul jucător al lui Dinamo,  se așteaptă la o nouă înfrîngere a ”cîinilor” în Derby de România.

"Domnul Negoiță să aducă la Dinamo oameni competenți, cu sufletul lîngă echipă. Vine meciul cu Steaua, iar ne facem de rîs? Eu nu am avut încredere în proiectul actual și s-a adeverit.

Bine ar fi ca domnul Negoiță să realizeze că Dinamo nu poate să supraviețuiască așa. De trei ani de zile mi-e frică de meciul cu Steaua. Ne bat lejer, cînd vor ei și la ce scor vor ei", a spus Giani Kiriță la Dolce Sport.

”Meciul cu Steaua rămîne Derby de România. Și în genunchi dacă vor fi înainte de partidă, tot cred că vor face totul posibil pentru a avea o prestație bună”
Constantin Anghelache, fost președinte Dinamo

Meciul dintre Dinamo și Steaua va avea loc duminică, de la ora 21:00, pe Look TV, DigiSport 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

10 meciuri consecutive
fără victorie în Derby de România are Dinamo: 2 egaluri și 8 înfrîngeri

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
reddogsv
reddogsv  •  28 Aprilie 2015, 11:57
Postat de dash.berlin pe 28 Aprilie 2015, 10:10

Va fi cel mai dezechilibrat derby din ultimii 10 ani....Steaua va bate lejer...la scor...poate 5 sau 6-0 ... US26 & UCL !

La ce a jucat fcsb in retur nu as fi asa sigur de scor, chiar daca si noi am mai involuat. O sa ne bateti probabil dar la un scor mai strans, probabil un 2-0

dash.berlin
dash.berlin  •  28 Aprilie 2015, 10:10

Va fi cel mai dezechilibrat derby din ultimii 10 ani....Steaua va bate lejer...la scor...poate 5 sau 6-0 ... US26 & UCL !

vasy86le
vasy86le  •  28 Aprilie 2015, 09:41
Postat de khal_37 pe 27 Aprilie 2015, 22:14

galeria asta e moarta tot campionatul....doar la meciul cu Steaua apare. Sunteti campioana insolventelor si a blaturilor, dar campioana galeriilor sunteti departe de a fi...suporter trebuie sa fii la fiecare meci, nu doar de doua ori pe an. La meciul cu Rapid de pe National Arena vi-ati aratat limitele cele doua ,,vestite galerii'', putini, needucati si salbatici.

Ciudat cum voi vorbiti de galerie, nu voi sunteti acum cei care nu mai merg la meciurile stelei? si la voi problema cu sigla e de cateva luni, la noi problemele sunt de cativa ani, e normal sa ne ajunga cutitul la os, prea isi bat joc.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează