FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Declarații INCENDIARE ale lui Becali: "Când trec vămile văzduhului, nu mă mântuiesc cu Steaua. Dacă pierdem marca, ne vom numi Fotbal Club Sportiv Becali"

Articol de GSP - Publicat joi, 22 decembrie 2016 11:34

Finațatorul Stelei a oferit astăzi o serie de declarații despre situația echipei sale. El spune că nu se va simți afectat în cazul în care Curtea Supremă va decide că nu va mai avea dreptul de a folosi numele și marca Steaua. 

"Dacă familia mea e sănătoasă, toate celelalte lucruri le primesc cu liniște și cu blândețe. Nu mă mântuiesc cu Steaua, când trec vămile văzduhului nu scot numele Stelei, ci crucea lui Hristos.

Ce rău îmi face mie că schimb numele  Steaua? În România nu te atașezi de nimic. La noi e totul după ureche și după vânt. În România nu există lege. 

Eu cred că la ÎCCJ sunt două soluții: ori a fost o răutate a judecătorilor, ori au intervenit serviciile militare. Dacă se dirijează de acolo, ce să fac, să mă pun eu împotriva puterii? 

În plan imediat, vom avea recursul la Curtea Supremă. Dar, oricum, stau liniștit. Voi schimba numele. FCSB. Adică Fotbal Club Sportiv Becali. Nu numele e problema mea. Dacă o se întâmple așa, pentru mine e o provocare să vedem dacă suntem de partea adevărului sau a minciunii.

Steliștii vor veni după mine, vor spune că lui Becali i s-a făcut o nedreptate și că asta e de fapt Steaua lor. Dreptatea-i dreptate și adevărul e adevăr.

Nimeni nu mă poate învinge, întotdeauna am purtat sabia adevărului, așa cum scrie și în Evanghelie. Trec ca vijelia prin orice furtună. 

Oamenii nu sunt proști, minciuna e acolo,  e a lui Satan, au lucrări satanice, diavolicești, ce ai tu cu echipa asta care a adus 25 milioane în fotbalul românesc? Am fost demonizați, dar Dumnezeu își va întoarce fața spre noi. Nu vă ajunge cât ați distrus, mă criminalilor? De ce vreți să distrugeți căruța cu cai puternici care aduce bani României?", a declarat Gigi Becali.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (99)
gabiprossi
gabiprossi  •  23 Decembrie 2016, 02:07

Salutare! Domnule Becali, nu te mai enerva si lasa-le titulatura de Steaua... Tu numeste-ti echipa "F. C. *** Pipera" ! In acest fel vei avea de castigat simpatia multora, mai ales ca ai si simtul umorului, iar rezultatele vor veni din nou, doar ca trebuie sa scapi de cel putin doua persoane din cadrul clubului: antrenorul principal, un manelist slinos din toate punctele de vedere, care desi traieste de pe urma jucatorilor, ii batjocoreste si desconsidera in mod josnic; al doilea personaj este navalnicul si pateticul mimi stoica... restul, este cofetarie!?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

timm
timm  •  23 Decembrie 2016, 00:03
Postat de sorin965 pe 22 Decembrie 2016, 21:48

Ești dâng și nu-mi bat capul cu tine . Te-ai fixat pe o idee și nu-ți iese din cap probabil doar pentru ca ar ramâne gol și nu pentru că ai argumente . Dacă tara asta s-ar fi descotorisit la timp de toti infractorii care domina economia si mai ales de cei asemeni tie probabil eram undeva alaturi Germaniei , Angliei , poate . Dar sa etichetezi un om cu o idee doar pentru ca tu urasti ce nu poti atinge , e doar prostie .

Erau bune niste argumente, dar tu tot la stadiul de barfa ai ramas.

timm
timm  •  23 Decembrie 2016, 00:01
Postat de timm pe 23 Decembrie 2016, 00:00

Nu am priceput. Nici eu nici FRF nici ICCJ. Noi gresim tu detii adevarul absolut. Felicitari. Totusi ICCJ spune "motivarea Înaltei Curţi spune că palmaresul, care face parte din patrimoniul CSA, nu a fost transferat clubului de fotbal atunci când s-a întocmit protocolul în 1999. Atunci a fost transferat doar dreptul de a folosi gratuit anumite spaţii, au fost detaşaţi la FC Steaua angajaţii fostei secţii de fotbal profesionist şi au fost transferate datoriile şi creanţele contractate înainte de 8 iulie 1998." si FRF spune ca palmaresul e la CSA. "Departamentul juridic a oferit poziţia din acest punct de vedere. Dreptul de participare nu se amestecă cu palmarestul sau cu sigla. Aşa cum avem motivarea deciziei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, vedem că marca este legată de palmares, dar acest lucru nu afectează participarea nici la nivel naţional, nici european. Palmaresul urmează sigla, înţeleg că aşa stau lucrurile. În momentul de faţă, Clubul Sportiv al Armatei nu are o echipă de fotbal şi nu putem trece punctele la federaţia de handbal" FRF asteapta ca CSA sa aiba echipa de fotba ca sa poata trece palmaresul istoric in dreptul echipei lor STEAUA. Dar...stiu EU, ICCJ, FRF gresim si tu ai dreptate, cu toate ca nu ai studii juridice. La fel instanta a gresit ca nu-i da voie FCSBului sa foloseasca numele Steua Bucuresti, si instanta va gresii dinnou cand va obliga FCSB la plata a 37 milioane catre CSA. Te rog sa reprezinti FCSB in instanta ca sa se fa

faca dreptate. Mersi.

Vezi toate comentariile (99)
Comentează