FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 2-1

Declarații tari făcute de MM Stoica după 2-1 cu Dinamo » Ce spune despre arbitraj, fani și duelul cu galeria lui Dinamo: "Înseamnă că îmi dau importanță"

Articol de GSP - Publicat luni, 03 aprilie 2017 13:34

FCSB s-a impus în derby-ul cu Dinamo, 2-1, și a scos-o pe rivală din lupta la titlu.

După meci, Mihai Stoica, managerul sportiv al celor de la FCSB, a vorbit despre duelul cu Dinamo, despre Alibec, conflictul cu galeria rivală și arbitrajul lui Istvan Kovacs.

"Acest meci a fost mai mult decât un derby. A fost momentul renașterii acestei echipe. Spun asta pentru că ați văzut câtă lume a fost. Nu numai că am avut foarte mulți suporteri, dar au fost și alături de echipă pentru că suporterii nu pot fi mințiți. FCSB este Steaua", a spus Mihai Stoica la TV Digi Sport.

 ...despre galeria lui Dinamo: "M-am ferit să provoc. Doar am arătat tabela. Sunt înjurat în permanență la fiecare meci. Există cântec împotriva familiei mele. M-am obișnuit cu asta. Înseamnă că îmi dau importanță suporterii dinamoviști și nu am făcut altceva decât să arăt tabela pentru că nu am mai văzut demult o tabelă care să arate așa de bine după un meci cu Dinamo".

...despre arbitraj: "Pleașcă a fost lovit în ochi. Are ochiul umflat. Istvan Kovacs nu a arătat lovitură liberă pentru noi, în schimb, în faza imediat următoare a acordat lovitură liberă pentru Dinamo și a ieșit gol și noi suntem nemulțumiți. A avut un meci foarte greu de arbitrat pentru că a fost o ambiție foarte mare".

...despre lupta la titlu: "Nu știu dacă Dinamo a ieșit din lupta la titlu. Mai sunt multe puncte puse în joc și se pot întâmpla multe. Aveam mare nevoie de o victorie în meciul acesta. Nu neapărat pentru că jucam împotriva lui Dinamo, dar puteam să pierdem pasul cu Viitorul".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
danut1971
danut1971  •  03 Aprilie 2017, 20:17

kovacd a arbitrat pro fcsb! rusineeeee

ortega
ortega  •  03 Aprilie 2017, 18:15
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Că nu era pro -*** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

113057495799230
Dorin Dorin  •  03 Aprilie 2017, 16:31

nu stiu de ce tot e bagat in seama acest *** de MM ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează