FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

Declarații tulburătoare ale fratelui lui Ekeng, la aproape un an de la dispariția lui Patrick: "Mulțumim suporterilor. De la club nu așteptăm nimic, nu suntem cerșetori"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 mai 2017 20:54

La aproape un an de la moartea lui Patrick Ekeng, Jack Ekeng, fratele regretatului fost jucător dinamovist, a acordat un interviu în care a ținut să le mulțumească suporterilor dinamoviști pentru faptul că nu l-au uitat pe camerunez.

"În ceea ce privește Dinamo , aș dori să diferențiez șefii acestui club de suporteri. De la moartea lui Patrick am văzut mesaje de încurajare, poze și mesaje postate pe retelele de socializare în onoarea și în memoria lui Patrick. Acest lucru ne-a atins mult.

Noi, familia lui Patrick, vrem să mulțumim suporterilor pentru amintirea lui Patrick care e mereu vie datorită lor.

Cât despre Dinamo, nu avem contract cu ei. Le mulțumesc pentru ce au făcut pentru fratele meu când încă mai trăia, dar și după moartea sa.

Clubul este în contact doar cu soția lui Patrick, Nathalie. Noi nu ne amestecăm în negocierile pe care le-a purtat Nathalie cu clubul. Noi nu așteptăm nimic din partea lor, doar sperăm ca Patrick să nu fie uitat niciodată. Noi nu suntem cerșetori!", a declarat Jack Ekeng, într-un interviu acordat site-ului libertatea.ro.

"Familia mea şi Nathalie nu au aceleaşi aşteptări şi aceeaşi viziune a ceea ce înconjoară moartea lui Patrick.

Nathalie este independentă faţă de familia lui Patrick şi familia lui Patrick este independentă faţă de Nathalie. Toată lumea vorbeşte în nume propriu. Cu toate acestea, rămânem o familie. Suntem încântaţi de noul născut, Patrick. A împlinit şapte luni!"
Jack Ekeng

Patrick Ekeng a murit în data de 6 mai a anului trecut, după ce s-a prăbușit pe teren pe finalul meciului cu Viitorul din "Ștefan cel Mare".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1097206450303911
Grozavu Adrian  •  06 Mai 2017, 14:43

Unde sunt nemultumirile fratelui mai mare al lui Ekeng ???? Fituica de prost gust !!!!! Nemultumita este sotia regretatului, daca cititi cu mintea vedeti ca ironia legata de ,,cersetorie,, ii este adresata in exclusivitate ei !!!!! De altfel daca cititi interviul in intregime, pitigoilor, este foarte lesne de inteles cine plange dupa cascaval !!!!! Asa ca *** *** !!!!1

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

becalidinamovit
becalidinamovit  •  03 Mai 2017, 22:48

DINAMO UNDER 19 A MAI FĂCUT UN PAS IMPORTANT CĂTRE TITLUL DE CAMPIOANĂ, PE CARE GRUPAREA DIN ȘTEFAN CEL MARE NU L-A MAI CÂȘTIGAT DE UN DECENIU LA ACEASTĂ CATEGORIE DE VÂRSTĂ. FORMAȚIA LUI FLORIN BRATU A FĂCUT SPECTACOL ASTĂZI LA BRAȘOV, ÎNVINGÂND ECHIPA DIN LOCALITATE CU SCORUL DE 13-0!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează