FOTBAL  »  Superliga  »  "U" CLUJ- OŢELUL 2-1

Declicul

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 martie 2008 00:00

Clujenii s-au trezit abia după ce au rămas în 9 oameni şi au reuşit să înscrie două goluri în inferioritate numerică

Să baţi Steaua şi Rapidul este egal cu zero dacă nu treci de UTA sau de Mioveni. Nici Oţelul n-a venit la Cluj pentru ca jucătorii plecaţi de sub Feleac, Jula, Szekely, Giurgiu şi Deac, să-şi viziteze rudele.

Clujenii s-au trezit abia după ce au rămas în 9 oameni şi au reuşit să înscrie două goluri în inferioritate numerică

Să baţi Steaua şi Rapidul este egal cu zero dacă nu treci de UTA sau de Mioveni. Nici Oţelul n-a venit la Cluj pentru ca jucătorii plecaţi de sub Feleac, Jula, Szekely, Giurgiu şi Deac, să-şi viziteze rudele.

Ultimul, cedat uşor de CFR în iarnă, a centrat impecabil pentru Jelev, care, din 8 metri, l-a bătut, cu capul, pe Merlier, 0-1 (18). A fost prima reluare spre poartă a Galaţiului, scăpat fără gol la capătul unui sfert de oră de asediu clujean. Deac putea majora diferenţa: mai întîi s-a jucat cu apărarea Clujului, dar a intrat în unghi şi a tras pe lîngă bară (29), apoi a şutat pe lîngă, din 9 metri (32). "U" n-a avut replică. Singur cu Kolev, Alin Savu a trimis alături, dar se semnalizase, eronat, ofsaid (44). Meszaros a mutat ofensiv la pauză, scoţîndu-l pe mijlocaşul Baiano pentru a-i face loc lui Băd. Savu i-a dat ideile peste cap, încasînd cartonaşul roşu după un fault dur la Janos Szekely (46).

Peste numai 9 minute, Colţescu l-a eliminat şi pe M. Jovanovici, tot după o contră cu Szekely! În 9, misiunea Clujului părea imposibilă. Goga a explodat însă, marcînd după o pătrundere formidabilă pe centru, 1-1 (59)! "U" a început să joace şi a marcat din nou: Costin l-a faultat din spate pe Băd, iar Silvăşan a transformat penalty-ul, 2-1 (63)! "U" era pe val, dar Goga a ratat desprinderea, trasorul său trecînd uşor alături (71). Finalul a aparţinut Galaţiului, dar Clujul a rezistat şi a scăpat, măcar pînă azi, de ultimul loc.

Scandal
Antrenorul Oţelului, Petre Grigoraş, l-a atacat la conferinţa pe presă pe omologul său, Alpar Meszaros. "Ne-a înjurat tot meciul. La un moment dat chiar mi-a venit să mă duc şi sa-i dau un pumn în gît! Nu e posibil aşa ceva la un meci de Liga I", a răbufnit Grig. Tehnicianul clujenilor a replicat: "Gălăţenii să tacă. Szekely m-a făcut cu ou şi cu oţet şi am răbufnit şi eu!"

"Dacă jucam 11 la 11 nu cred că mai cîştigam. Am renăscut abia după ce Colţescu i-a eliminat uşor pe Savu şi pe Jovanovici"
Alpar Meszaros

"Sîntem nişte idioţi, cu mine în frunte. Nu e posibil să ai 1-0 şi doi oameni în plus şi să pierzi"

Petre Grigoraş

Colţescu a încurcat roşiile
Imediat după pauză, arbitrul Sebastian Colţescu a luat două decizii eronate, eliminîndu-i uşor pe Alin Savu şi pe Milan Jovanovici. Primul a avut o intrare mai energică la Szekely, dar nu merita să fie eliminat, iar sîrbul s-a îmbrîncit reciproc cu acelaşi Szekely şi doar el a fost cel care a văzut cartonaşul roşu. În schimb, "centralul" din Craiova nu l-a eliminat pe Dorin Goga, care a avut un atac violent asupra lui Kolev. Colţescu a judecat însă corect faza din minutul 62, cînd a acordat penalty şi roşu la faultul de ultim apărător al lui Sergiu Costin.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
 •  31 Martie 2008, 18:48

elimina arbitrul 2 oamnei :) se numeste blat :) waw

 •  31 Martie 2008, 08:19

Cele mai noi stiri, poze, interviuri despre si cu Otelul le gasesti doar pe - WeWeWe punct DUNAREABATRANA punct COM

 •  30 Martie 2008, 21:12

AZI LIVE VIDEO ORA 22:00 Real Madrid x Sevilla pe onlinescore.uv.ro

Vezi toate comentariile (37)
Comentează