FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID / STAREA GAZONULUI

Degradat

Articol de GSP - Publicat luni, 25 februarie 2008 00:00

Gazonul din Giuleşti, cel mai bun din ţară în urmă doi ani, arată acum groaznic

"Nu mă aşteptam ca terenul să arate în halul ăsta!", a mărturisit un fotbalist al Rapidului după eşecul cu U Cluj. Atît alb-vişiniii, cît şi clujenii s-au plîns la finalul meciului de calitatea gazonului. Suprafaţa de joc avea multe porţiuni pe care iarba părea arsă, în alte locuri gazonul lipsea de tot!

Gazonul este acum ars din loc în loc

"Cînd am ieşit la încălzire, cu toţii am fost surprinşi de calitatea proastă a terenului. Era destul de greu să controlăm mingea", a declarat un alt jucător rapidist.

Cu toate că stadionul aparţine Ministerului Transporturilor, întreţinerea terenului intră în atribuţiile clubului FC Rapid. Pentru lucrările de îngrijire, giuleştenii au un contract semnat cu firma Construct Proget, din Focşani, patronată de Adrian Oprişan, aceeaşi societate care a refăcut gazonul din Giuleşti în 2003.

În urmă cu un an, iarba de pe Giuleşti era impecabilă

150 de mii de euro au plătit rapidiştii pentru a schimba gazonul în toamna anului 2003

"Poate că terenul nu a arătat impecabil, însă jucătorii nu au nici o scuză. Şi cei de la U Cluj au evoluat pe acelaşi gazon"
Rică Răducanu

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (6)
 •  25 Februarie 2008, 12:59

mai bine ai sal dam hos pe mitica de la liga comunistu asta care face afaceri ilegale cu droguri uuuuuuaaaaaaaa comunistu la puscarie duceateai dupa antonescu sati fie tarana usoara

 •  25 Februarie 2008, 12:56

la puscarie mitica la puscarie

 •  25 Februarie 2008, 12:51

ba ce dracu mai aveti cu copos acum ,nu ati vazut ca a bagat bani daca pleaca ce credeti ca vine unu mai darnic asa cum ie el baga bani sfatu meu e sal dam jos pe bulgaru e praf ca sef de galerie .....forza rapid

Vezi toate comentariile (6)
Comentează