FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

S-a săturat! Negoiță a făcut încă un anunț-șoc după ce s-a simțit trădat de Bărboianu

Articol de GSP - Publicat joi, 07 mai 2015 08:47

Ionuț Negoiță e foarte supărat după înfrîngerea lui Dinamo în fața Stelei, scor 1-3, motiv pentru care a decis să ia anumite măsuri. 

Patronul lui Dinamo l-a demis pe Flavius Stoican și l-a dat afară pe Ștefan Bărboianu, pe care l-a acuzat de blat la derby-ul cu Steaua. 

La doi ani de cînd a venit la Dinamo, dinanțatorul dinamovist a dezvăluit că are de gînd să se retragă dacă nu se rezolvă anumite probleme:

"Este vorba despre sănătatea mea. Eu nici acum nu mi-am revenit după derby. Avem fotbaliști care sînt centuriștii fotbalului în România. Voi începe un război cu tot ceea ce se întîmplă în fotbal.

Săptămîna viitoare vom avea o altă conferință de presă, unde vom mai discuta un subiect care are legătură cu acesta și mai am și alte subiecte. Nu vreau să-mi bat joc de banii mei. Dacă într-un an nu se va curăța fotbalul românesc, eu mă voi retrage", a declarat Negoiță.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
italia2006
italia2006  •  08 Mai 2015, 19:24

Mare pierdere daca te retragi :))) si cu tine si fara tine tot aia e

zecs93
zecs93  •  07 Mai 2015, 19:48
Postat de sakamoto pe 07 Mai 2015, 15:28

Tribunalul bucuresti, le-a anulat dinamovistilor, o datorie de 16 milioane de euro! Unic in lume! Altfel gica duru *** cu alba-neagra, i-ar fi retrogradat-sanchi-pe militieni in liga a 5-a. Precum pe Poli Timisoara pt o datorie de 8-9 milioane de euro. Dar Poli Timisoara nu este echipa militiei si a securitatii.

Tu oricum esti pe langa drum ( se vede ca e in santier toata treaba) Legea insolventei asta este pentru toate echipele bah ***, sunt insa niste riscuri, cine intra in insolventa trebuie sa aiba un plan bine pus la punct si sa respecte niste termeni din planu de organizare ca altfel intra in faliment, dar noi am facut totu legal, te poti cultiva din legea insolventei dar e prea greu *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

navzar_t
navzar_t  •  07 Mai 2015, 17:25

Negoita a fost ferm, mi-e greu sa cred ca nu are si dovezi. Nu a vorbit el mult prin presa, dar stiti cum e... "mutul *** pamantul"

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează