FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Demisia anulată a lui Rădoi a avut efecte neașteptate în vestiar: “Parcă era un dur!”

Muniru a dat CFR-ul pentru Steaua tocmai ca să joace în grupele unei competiții continentale. Acum trebuie să mai aștepte cel puțin încă un an
Muniru a dat CFR-ul pentru Steaua tocmai ca să joace în grupele unei competiții continentale. Acum trebuie să mai aștepte cel puțin încă un an

Articol de - Publicat sambata, 29 august 2015 00:00

Pe Muniru l-a amuzat momentul: “Am rîs cînd Mirel ne-a zis că renunță. Păi, credeam că nu cedează așa ușor!”

Rădoi a petrecut doar trei luni ca antrenor al roșalbaștrilor. Suficient ca să adune multe evenimente, majoritatea triste pentru el. Demisia de după turul cu Rosenborg i-a complicat și mai tare situaţia.

Dovadă discursul lui Sulley Muniru, un nou-venit pe care discuţiile despre schimbarea tehnicianului l-au încurcat: “M-a amuzat cînd l-am auzit că renunţă? De ce? Pentru că auzisem că Mirel e un dur,
imaginea asta o aveam eu. Mi s-a părut normal să rămînă, demisia era o greșeală!”.

Tehnicianul de 34 de ani și-a anulat plecarea în aceeași zi, convins inclusiv de atitudinea jucătorilor, care au insistat că ar vrea să lucreze cu el în continuare.

“Gata, nu mai plîng!”

Declaraţiile sincere ale lui Muniru au mai conţinut și alt episod haios. “Am plîns după ce ne-a eliminat Partizan, nu-mi venea să cred că ratăm așa grupele Champions League. Dar Tade m-a văzut și mi-a zis că nu e OK să plîng după meciuri. Am fost foarte trist în vestiar și la Trondheim, doar că de data asta m-am abţinut, n-am mai vărsat nici o lacrimă, mi-am amintit de ce mi-a zis Tade. Uneori e greu să reziști cînd trăiești mari dezamăgiri”.

Sulley a comis o greșeală importantă în “dubla” cu Rosenborg. Ghanezul a pierdut mingea într-o zonă periculoasă în partida de la București și gafa lui a condus la golul de 0-1. “Se crede Suleyman
Magnificul, se apucă el să dribleze!”, s-a enervat Becali.

Gigi i-a schimbat stilul

Critica a avut efect! Mijlocașul a recunoscut în Norvegia: “Acum, cînd am mingea îmi amintesc de fiecare dată ce a zis patronul și pasez, nu mai încerc să driblez. E mai bine decît să greșesc. Trebuie să-l ascult, fiindcă mi-a spus și personal să nu mai driblez!”.

Nu e prima oară cînd Gigi are acest efect. Adrian Ilie a fost manager în Ghencea și l-a adus pe portughezul Tiago Gomes, tot mijlocaș central, ca și Muniru. Ilie a remarcat că lusitanul nu mai juca așa cum îl știa el din monitorizări. “Ce se întîmplă? Tu iuţeai atacurile, găseai soluţii rapid”. “Am văzut că m-a criticat patronul, d-aia prefer să joc la siguranţă decît să risc”, i-a răspuns Tiago.

De cîte ori au mers în grupele europene cluburile românești:

Steaua 14
CFR Cluj 4
Rapid 3
Dinamo 3
FC (Poli) Timișoara 1
FC Vaslui 1
Pandurii 1
Astra Giurgiu 1
Unirea Urziceni 1
Oțelul Galați 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
673474022797724
Simi Bidilean  •  30 August 2015, 05:48

singura echipa din ROMANIA CU CELE MAI MULTE PREZENTE IN CUPELE EUROPENE ,INDIFERENT DE REZULTATE ,ESTE NAMBAR OAN

673474022797724
Simi Bidilean  •  30 August 2015, 05:45

673474022797724
Simi Bidilean  •  30 August 2015, 05:45

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close