FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dennis Man își respectă promisiunile » Ce declara în urmă cu un an în GSP

Joi seara, Man (dreapta) l-a înlocuit la pauză pe Ovidiu Popescu și a primit nota 8 din partea Gazetei FOTO Cristi Preda
Joi seara, Man (dreapta) l-a înlocuit la pauză pe Ovidiu Popescu și a primit nota 8 din partea Gazetei FOTO Cristi Preda

Articol de - Publicat sambata, 30 septembrie 2017 09:00

Dennis Man, 19 ani, a făcut un nou meci bun cu Lugano, în Europa League, confirmând declarațiile făcute în urmă cu un an pentru Gazetă.

Gigi Becali a surprins în urmă cu un an, când a anunțat că l-a transferat, într-o seară de marți 6 septembrie, pe puștiul Dennis Man de la UTA, plătind în schimbul lui 400.000 de euro. "O să vedeți voi, mă, cine e Man! O să iau milioane bune de euro pe el, o să fie peste Stanciu!", spunea patronul imediat după ce și-a prezentat cel mai scump junior transferat de roș-albaștri.

Premoniția lui Becali e la un pas să se îndeplinească la un an distanță. Man are evoluții din ce în ce mai bune în tricoul roș-albastru, iar cu Lugano a schimbat în totalitate fața echipei în cele 45 de minute în care a fost folosit de Dică, după pauză. I-a pasat decisiv lui Budescu și a mai avut câteva acțiuni care l-au evidențiat.

"Dacă îmi dă cineva 10 milioane de euro pe Man, eu nu-l dau! Ce, sunt idiot?! Eu nu văd ce se întâmplă în lume acum?! Eu trebuie să fiu cu un pas înainte. Ce, Man nu e posibil să fie de valoarea lui Mbappe?! Voi lua 48 de milioane de euro!", a spus patronul la finalul partidei de joi seara.

"În 2017 vă arăt cine sunt!"

Ignorat de Reghecampf sezonul trecut, Man nu și-a pierdut niciodată speranța și dezvăluia într-un interviu pentru Gazetă că 2017 va fi anul în care va ieși la rampă. "Mi-am asumat anumite lucruri când am venit la Steaua, știam că nu o să fiu titular din prima. Am răbdare și sunt dispus să parcurg toate etapele. Meciurile pe care le-am avut la Arad mi-au confirmat și mie că pot să devin un fotbalist important. În 2017 vă arăt cine sunt!", spunea Dennis în urmă cu un an.

La sfârșitul confruntării de la Lucerna, Man a fost mândru de cea mai bună prestație a sa în tricoul roș-albastru: "Mă simt foarte bine, mă bucur că antrenorul îmi dă șanse să joc și sper să o fac din ce în ce mai bine. Cred că e cea mai bună repriză de când joc la Steaua. Suntem pe primul loc în grupă, nu-mi doresc decât să continuăm să facem meciuri bune și să ne asigurăm cât mai repede calificarea în primăvara europeană".

"Man a avut o prestație excelentă. Cred totuși că poate mult mai mult şi în scurt timp va fi un jucător important pentru Steaua, poate și pentru echipa naţională"
Nicolae Dică, antrenor FCSB

Apărători de la UTA

Dennis are la FCSB unul dintre cele mai mici salarii din lot, 5.000 de euro pe lună, însă nu venitul îl determină să nu-și fi cumpărat apărători noi, ci superstiția. Man preferă să le folosească tot pe cele pe care le utiliza în partidele din "B", atunci când îmbrăca tricoul celor de la Arad. Așa s-a întâmplat și joi seară, când fotoreporterul Gazetei, Cristi Preda, i-a surprins apărătorile alb-roșii (foto) cu sigla arădenilor inscripționată pe ele.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează