FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dennis Man poate prinde transferul carierei! Propus la PSV și implicat într-o afacere de 40 de milioane de euro

Dennis Man
Dennis Man

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 martie 2019 18:19

Aflat în lotul României pentru meciurile cu Suedia și Insulele Feroe, mijlocașul ofensiv Dennis Man poate prinde transferul carierei.

Presa din Napoli anunță că echipa lui Carlo Ancelotti negociază transferul mijlocașului ofensiv lateral Hirving Lozano, 23 de ani. PSV ar urma să primească aproximativ 40 de milioane de euro pe mexican, iar mutarea i-ar deschide drumul lui Man.

Un posibil înlocuitor pentru Lozano ar fi Dennis Man, care le-ar fi fost prospus olandezilor, potrivit sursei citate. PSV ar fi interesată de Dennis Man și ar fi dispusă să achite 10 milioane de euro pentru internaționalul român.

3.500.000 €este cota lui Dennis Man, potrivit transfermarkt

Man este la FCSB din 2016, când a venit de la UTA. În acest sezon are 8 goluri și 5 pase în 31 de meciuri.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (10)
romeverest
romeverest  •  24 Iulie 2019, 12:05

Alt fakenews care cu siguranta vine pe filiera Ana Maria Prodan !! Trebuia sa vina si ea cu ceva nou, nu doar cu amantlacul din ultimul timp. Pentru ce sa dea Psv 10 mil. pe Man ?? Nu joaca la nationala, iar prin Europa nu a rupt gura targului !! Adica Ajax a dat 12 mil. pe Marin, dupa ce l-a vazut la lucru un an intreg la Standard, iar Psv, care nu sunt niste idioti, ar da 10 mil. pe Man, care a jucat pe la Chiajna, Voluntari sau pe la Orhei !! Hai sa fim seriosi !!

147259629210475
Valentin Onea  •  24 Martie 2019, 08:14

Vrajeli, nu-l mai amagiti pe gigi, ca asta la cit e de credul, urca cota la 200 milioane de euroi.

remarque
remarque  •  23 Martie 2019, 22:28

Era o maxima cu implicat si dedicat. La o tocanita de porc, bucatarul e implicat, porcul e dedicat. Pana devine Man dedicat, amestecam doar scuipatul cu astfel de subiecte.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează