FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 1-3

VIDEO și FOTO REVITALIZAȚI! Stanciu și Prepeliță o dezmembrează pe Dinamo, care o readuce pe Steaua în lupta pentru titlu

Foto: Raed Krishan +44   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 mai 2015 17:13

Steaua s-a impus în fața lui Dinamo, în deplasare, în ceea ce fotbalul nostru îl numește "Derby de România" cu scorul de 3-1.

Dinamoviștii au început ceva mai bine și, după 6 minute, Marius Niculae a încercat să-l găsească la bara a doua pe Lazăr, însă mijlocașul n-a ajuns la balon. "Cîinii" au continuat să amenințe poarta lui Arlauskis și după un minut au avut o lovitură liberă de la 20 de metri, pe care Cosmin Matei a executat-o, însă șutul acestuia s-a dus mult peste poartă.

Jucătorii Stelei au replicat după un sfert de oră, cînd Chipciu l-a angajat perfect în zona punctului de la 11 metri pe Stanciu, însă șutul acestuia din urmă a șters bara porții lui Traian Marc.

Duritățile și-au făcut apariția după jumătate de oră de joc, atunci cînd Bunoza a fost șters cu crampoanele de un adversar și a fost nevoit să iasă pe margine pentru a primi îngrijiri medicale.

Fanii și torțele au întrerupt meciul

După primele 45 de minute scorul era alb, însă spectacolul pirotehnic creat de dinamoviști era în toi. Fanii au continuat și cînd cele două echipe au revenit de la cabine, însă au întrecut măsura și au aruncat cu torțe pe teren și în Arlauskis.

Portarul Stelei a amenințat că va ieși de pe teren dacă fanii vor mai continua cu astfel de manifestări, iar după 2 minute a trecut la fapte și a fugit la cabine.

Arlauskis a fost urmat de întreaga echipă, după care și jucătorii dinamoviști au intrat la cabine. După 20 de minute jocul s-a reluat și steliștii au intrat mai hotărîți.

Primul gol reușit de Steaua a venit după 61 de minute de joc, cînd Bărboianu l-a împins în careu pe Stanciu, iar acesta din urmă și-a asumat răspunderea executării loviturii de la punctul cu var. Fotbalistul roș-albaștrilor nu l-a iertat pe goalkeeperul dinamoviștilor și a marcat. VIDEO

După alte două minute, Stanciu a mai punctat o dată cu latul de la limita careului de 16 metri, iar mingea s-a oprit în interiorul plasei laterale a porții apărate de Marc. VIDEO

Cu un minut înainte de fluierul final, Elhamed a înscris după ce a fost angajat în preajma careului. VIDEO

Scorul final a fost stabilit în prelungirile meciului de penalty-ul executat de Prepeliță. George Țucudean a fost faultat în careu. VIDEO

După această etapă, Steaua reintră în lupta pentru titlu și acumulează 63 de puncte, fiind la două lungimi în spatele liderului ASA. Dinamo rămîne pe locul 8, cu 41 de puncte.

Vezi VIDEO cu primul gol al lui Stanciu

Vezi VIDEO cu prima mare ocazie a meciului

Vezi meciul în format liveTEXT

Echipele de start

Dinamo: T. Marc- Bărboianu, A. Marc, Bunoza, Filip - Cristescu, Nedelcearu - C. Matei, Alexe, V. Lazăr - M. Niculae
Rezerve: Naumovski, Elhamed, Grozav, Rotariu, Bilinski, Fai, Gavrilă

Steaua: Arlauskis - Rîpă, Varela, Toșca, Guilherme - Prepeliță, Breeveld - Popa, Stanciu, Tănase - Chipciu
Rezerve: Cojocaru, Luchin, Filip, Iancu, Țucudean, Bourceanu, Enceanu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1531)
benaflek
benaflek  •  04 Mai 2015, 08:53

slabiciuni la steaua. breveld si rapa.ic and ajungea mingea la rapa si trebuia sa o paseze *** ca atunci cand nu ti ai platit o factura

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

samy_forever
samy_forever  •  04 Mai 2015, 07:08

Lali !? nici tu nu esti pe aici ???

 •  04 Mai 2015, 03:59

Pa phisss pe imperathoaiaaa

Vezi toate comentariile (1531)
Comentează