FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CFR CLUJ

FOTO Au adus Cupa în Bănie » Moment inedit pe „Oblemenco”, la derby-ul Craiova - CFR Cluj: un stadion întreg i-a aplaudat în picioare

Voleibaliștii olteni le-au prezentat fanilor craioveni trofeul / foto: Raed Krishan (GSP)
Voleibaliștii olteni le-au prezentat fanilor craioveni trofeul / foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat duminica, 02 aprilie 2023 21:47 / Actualizat luni, 03 aprilie 2023 02:38

CSU Craiova - CFR Cluj. Moment special pe „Ion Oblemenco”, cu puțin timp înainte de startul derby-ului din play-off-ul Superligii: voleibaliștii de la SCM Craiova au avut parte de o primire de gală în „templul” fotbalului din Oltenia.

Voleibaliștii de la SCM le-au prezentat fanilor de acasă trofeul cucerit în urmă două săptămâni, când au cucerit în premieră Cupa României la volei masculin. Sportivii craioveni au fost aplaudați la scenă deschisă de tot stadionul, apoi au scandal alături de ultrașii din peluză.

Au adus Cupa în Bănie » Moment inedit pe „Oblemenco”, la derby-ul Craiova - CFR Cluj: un stadion întreg i-a aplaudat în picioare
Voleibaliștii olteni le-au prezentat fanilor craioveni trofeul / foto: Raed Krishan (GSP)

Suntem mândri de voi! Voleibaliștii noștri au fost aplaudați la scenă deschisă înainte de meciul dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj”, a fost mesajul publicat pe pagina oficială de Facebook a SCM Craiova.

SCM Universitatea Craiova a cucerit Cupa României la volei masculin

La finalul lui martie, SCM Universitatea Craiova a câștigat pentru prima dată în istorie Cupa României la volei masculin, după ce a învins-o în finala pe deținătoarea trofeului, CSM Arcada Galați, cu scorul de 3-1.

oltenii au câștigat finala Cupei României disputată în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași”, din Brașov, în fața celor de la Galați, scor 3-1 (17-25,25-23,25-18,28-26).

Citește și alte știri de actualitate:

FOTO Ciprian Deac și-a speriat colegii, cu puțin timp înaintea derby-ului Craiova - CFR » S-a prăbușit pe teren la încălzire!

CSU Craiova - CFR Cluj. Ce ghinion! Neagoe a făcut a doua schimbare în doar 38 de minute, din cauza accidentărilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  02 Aprilie 2023, 22:28

Ar fi bine sa castigam si campionatul ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează