FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Detalii despre contractul lui Reghecampf la arabi! Supersalariu pentru tehnicianul român

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 mai 2017 09:58

Laurențiu Reghecampf va pleca în vară de la FCSB, iar destinația pare să fie Al Wahda, formație din Emiratele Arabe Unite. 

TV Digi Sport anunță că tehnicianul român va semna un contract pe doi ani, iar salariul va fi unul fabulos pentru România. 

Reghe ar urma să câștige 1,5 milioane de dolari pe sezon în Emiratele Arabe, sumă la care se vor adăuga bonusurile de performanță. 

Aceasta ar fi a doua experiență a lui Laurențiu Reghecampf în zona arabă. A mai antrenat-o pentru 8 luni pe Al Hilal. 

1.000.000 $este prima de titlu pe care Reghecampf o are promisă la arabi 

"Dacă Reghe nu a semnat, eu vreau să continuu cu el. Acum e posibil să fi semnat și să nu-mi spună. Poate o să-mi zică după ce se termină campionatul. Eu vreau să continuu cu el pentru că mai are un an de contract. Dacă el vrea să plece și a semnat, poate să plece, dacă nu poate să rămână” Gigi Becali despre Reghecampf

30.000 €pe le lună câștigă Laurențiu Reghecampf la FCSB 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
lapusneanul
lapusneanul  •  03 Mai 2017, 10:57

cand destinatia PARE, nu aveti cum sa stiti salariul , nici digi, nici voi.....jurnalismul sportiv mioritic a fost invadat de mitomani...:) supozitia, s-ar putea, ar putea etc.... fac parte din vocabularul vostru, voi nu sunteti capabili sa faceti articole reale nici cand aveti fapte concrete, asa ca...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close