FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Detalii despre posibila vânzare a lui Dinamo: "Investitorii sunt foarte serioși"

Articol de GSP - Publicat marti, 20 martie 2018 20:19

Nicolae Badea, fostul acționar al lui Dinamo, a găsit grupul de investiții din Orientul Mijlociu care negociază cu Negoiță preluarea clubului, iar Adrian Thiess este intermediarul. 

Ionel Dănciulescu a dat și el detalii despre negocierile pe care Ionuț Negoiță le poartă cu noii investitori:

"Am vorbit cu oameni apropiați de cei care sunt interesați. Dar sunt multe lucruri de analizat. E nevoie și de un audit. Nu e foarte simplu. Sunt interesați, dar mai departe... Am înțeles că sunt foarte serioși investitorii.

Au bani mulți disponibili. Am înțeles că ar fi un grup de investitori, nu un singur investitor. E o chestie de durată, sunt foarte multe proceduri. Nu știu când se va face. Mă depășesc aceste lucruri", a zis Ionel Dănciulescu la TV Digi Sport. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (60)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  21 Martie 2018, 09:34

"Celelalte echipe vor trebui să ţină pasul cu Dinamo, dacă vor veni aceşti investitori. Ceva mai bun nu s-ar putea întâmpla pentru acest club" by Thiess Adrian ... ____________ ps : PAZEA ... o sa se teama cele 6 echipe din play-off ... cand aud de echipa care a intrat in play-out pe locul #8 , o sa le tremurile sorturile echipamentului de joc ! :) #8 ... U11 ... #ddb ! cum ramane cu "socios" ?

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  21 Martie 2018, 09:04

@ ”Singurul care scoate pe Dinamo este Borcea” - Dar pe Borcea cine-l scoate? ;-)

1264624400266400
Lupescu Mihai  •  21 Martie 2018, 08:58

Investitori Serioși și Vânătorii Mafioți ce caută să intermedieze Badea ....e un *** !!! Ce a făcut bun pentru acest Club? El și Giovanni l-au adus unde este acum , ce a făcut cu Copiuterlend e pe butuci nu a făcut nimic bun și acum vrea sa vina înapoi nu m-ai are bănuți !!! La câți jucători a vândut Dinamo trebuia să aibe Stadion că la Viteze Arhem și bani in cont !!! Singurul care scoate pe Dinamo este Borcea da fara terți *** sau *** gen Giovanni, Victor , Badea ... Gigel ,Romel cum spune Mister Cornel Dinu !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (60)
Comentează