FOTBAL  »  Superliga  »  PROCES

Detalii incredibile de la procesul FCSB - Viitorul de la TAS: "Iată pe cine judecaţi! Unul care vă acuză de corupţie și că sunteți stabor țigănesc!"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de , - Publicat joi, 13 iulie 2017 09:00

FRF şi Viitorul le-au arătat ieri celor 3 judecători de la TAS declaraţiile violente pe care Gigi Becali le făcea în 2012, după ce a pierdut la Lausanne procesul în cazul Eugen Baciu.

5 ore! Atât au durat ieri audierile din procesul Steaua versus FRF-LPF- Viitorul în privinţa titlului de campioană în Liga 1, ediţia 2016-2017! Dacă reprezentanţii Stelei şi-au apărat punctul de vedere cu pasaje din regulamente, cei de la Federaţie, dar şi angajaţii clubului lui Hagi au apelat şi la o altă metodă, în afara documentelor propriu-zise, din dosar. Aceea de a-i sensibiliza pe cei 3 judecători, un francez, un italian şi un luxemburghez, dar mai ales de a-i coaliza împotriva lui Gigi Becali.

Gigi în 2012: "TAS e un stabor țigănesc"

S-au ataşat la dosar declaraţiile pe care patronul Stelei le-a făcut public în urmă cu fix 5 ani! În iulie 2012, după ce Steaua a pierdut la TAS în cazul Eugen Baciu şi a fost obligată să achite clubului FCM Bacău nu mai puţin de 800.000 de euro, Becali făcea acuzaţii violente la adresa tribunalului de la Lausanne: "La TAS e corupţie şi mafie! Sunt convins că s-au făcut aranjamente în acest dosar, o să intentăm un proces civil, e inadmisibil aşa ceva! O să facem plângeri la FIFA, dar şi în Parlamentul European. O să merg acolo şi o să le explic că la TAS e corupţie şi voi propune desfiinţarea acestui tribunal. Ştiţi ce înseamnă TAS? E un stabor ţigănesc. Cea mai mare corupţie din lume e la TAS!".

Gigi ieri: "S-au folosit de mine, dar au mințit"

Chiar patronul Stelei a confirmat ieri că tactica celor de la FRF şi Viitorul a avut ca ţintă şi atingerea unei laturi emoţionale a judecătorilor. "Din ce am înțeles s-au folosit de mine în apărarea lor. Au minţit cu privire la episodul cu Bacău și Baciu, din Dosarul Valiza. De asemenea, au spus că Becali se laudă prin țară că o să câștige, iar jucătorii Viitorului ar fi fost afectați de această chestie la ultimul lor meci", a spus Gigi Becali la DigiSport.

"Cea mai mare corupţie din lume e la TAS, unde se judecă numai pe interes. Ştiţi ce voi face cu această decizie TAS? Cu respectiva hârtie mă voi şterge la fund!"
Gigi Becali, în iulie 2012

"Am vorbit cu mai mulți avocați, care mi-au spus că în litera legii nu aș avea cum să pierd, dar dacă se va judeca emoțional, probabil că ei ar fi câștigători"
Gigi Becali, iulie 2017

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (82)
1079715992075184
Vasile Calin  •  14 Iulie 2017, 18:28

*** a uitat ca tot aceeasi avocati i-au promis ca nu o sa faca inchisoare si dupa ce a ajuns acolo, tot ei il asigurau ca in curand il vor scoate de acolo. Si nu a fost asa, i-au mancat doar banii fraierului. La fel au stat si acum lucrurile, doar pierdere de timp si de bani din partea fcsb-ului!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  13 Iulie 2017, 21:21

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1819121944979915
Costel Preoteasa  •  13 Iulie 2017, 16:52

*** *** nu mai merge sa pacaliti si sa furati ! Prafu sa se aleaga de voi si de bani lu ciobanu!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (82)
Comentează