FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - ACS POLI TIMIȘOARA 1-1

Devis Mangia a răbufnit după egalul cu Timișoara, 1-1: "Sunt două lucruri care mă nemulțumesc"

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 februarie 2018 22:42

Devis Mangia, italianul de pe banca lui U Craiova, a vorbit despre pasul greșit înregistrat de echipa sa în meciul de pe teren propriu cu ACS Poli Timișoara, 1-1. Antrenorul oltenilor s-a plâns la finalul meciului de starea gazonului de pe noul "Ion Oblemenco". 

"Vreau să-mi felicit echipa, am jucat bine tot campionatul. Cred că e un rezultat foarte bun pentru noi, nu știu ce consideră alții. Acum mă gândesc la meciul din Cupă, iar apoi la play-off.

Nu mi-au plăcut două lucruri la meciul de azi. Aș vrea să jucăm mai mult, azi nu s-a întâmplat asta. Timpul efectiv de joc a fost cam de 40-42 de minute.

În al doilea rând, după 4 luni de zile terenul arată foarte rău. Este foarte greu să joci pe un astfel de teren. A fost cel mai prost gazon de la începutul sezonului. Este foarte greu să controlezi mingea. E dificil pentru o echipă care construiește, dar mult mai ușor pentru cei care stau să se apere. 

Jucătorii n-au fost cu gândul la meciul cu Dinamo, partida cu Timișoara a fost foarte importantă. E un rezultat bun acest egal, vom începe play-off-ul cu 26 de puncte.

Diferența de puncte e diferită acum, în play-off. Vom da tot ceea ce avem mai bun și sperăm să jucăm bine. Îmi doresc ca în play-off să fie 6 echipe care merită să fie acolo", a spus Mangia, la Look TV. 

"E clar că e un meci important cu Dinamo. Va fi dificil, în campionat am făcut două egaluri cu ei, joi nu se va mai putea întâmpla asta.  Vom da tot ceea ce avem mai bun contra lui Dinamo. Avem 6 zile să pregătim meciul, e foarte important ca echipa să se refacă până atunci. Voi trimite pe teren cei mai buni 11 jucători"
Devis Mangia despre partida de Cupă cu Dinamo, de joi

Vezi aici cronica partidei U Craiova - Poli Timișoara 1-1+ VIDEO cu golurile meciului

CLASAMENT

PARTIDELE ETAPEI A 26-A, ULTIMA A SEZONULUI REGULAT:

  • Vineri  U Craiova - ACS Poli Timișoara 1-1 Detalii AICI
  • Sâmbătă 14:00 Botoșani - Gaz Metan
  • Sâmbătă 19:45 Poli Iași - Viitorul
  • Sâmbătă 19:45 Astra - Dinamo
  • Duminică 18:00 Juventus - CFR Cluj
  • Duminică 20:45 FCSB - Sepsi
  • Luni 17:30 Chiajna - Voluntari

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
ray51
ray51  •  24 Februarie 2018, 11:05

Ma asteptam la acest X. O MAGARIE NU VINE NICIODATA SINGURA.

2074022536169860
Alexandru Popescu  •  24 Februarie 2018, 10:53

Din pacate am pariat pe Craiova , agentiile de pariuri au luat banii . Cred ca au pariat foarte multi pe Craiova fiind si putine meciuri.

1109193515815929
Calm Arius  •  24 Februarie 2018, 08:35

TIMISOARA..ANTIJOC ..TOT MECIUL! 20 MINUTE AU TRAS DE TIMP... AU FOST SI CEVA RATARI! DAR TIMISOARA ARATA URAT DE TOT GROZAVU ASTA..CU BOTOSANI A MAI FACUT UN ASTFEL DE MECI ACUM 2 ANI PE EXTENSIV IDENTIC TAVALELI..PORTAR CU CRAMPE!!!!! DACA S-A MAI POMENIT ..CRAMPE MUSCULARE LA PORTAR ARBITRUL TOLEREAZA SCHIMBAREA ...2 MINUTE CA SA IESE JUCATORUL DIN TEREN!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează