FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - STEAUA 1-2

Dezamăgit și enervat de declarațiile lui Becali, Pintilii s-a revoltat la ședința tehnică înaintea meciului cu Craiova: "Nu mai vreau să fiu niciodată căpitan!"

Articol de - Publicat luni, 20 februarie 2017 00:00

Laurențiu Reghecampf a decis să treacă peste decizia lui Becali și l-a folosit titular cu Craiova pe Mihai Pintilii.

Doar că ordinele patronului tot au fost executate, dar pe jumătate, iar Alibec a fost căpitan la Severin. "Am spus de acum două săptămâni că Alibec e căpitan! L-am făcut căpitan pentru că este cel mai bun. Cel mai bun jucător trebuie să fie căpitanul echipei, nu cel mai în vârstă sau cel mai vechi. Alibec a muncit mult la Craiova", a declarat ieri Becali.

Doar că sursele ziarului au dezvăluit că la ședința tehnică dinaintea partidei, Pintilii s-a ridicat în picioare și i-a spus lui Reghe de față cu toți cei din echipă și din staff că el nu vrea să mai poarte banderola niciodată, chiar dacă antrenorul va decide acest lucru, chiar și în lipsa lui Alibec! "Sunt mândru că joc la Steaua, dar nu mai vreau să fiu niciodată căpitan! Voi m-ați ales și vă mulțumesc, dar eu nu vreau să mai port banderola de căpitan! Este decizia mea și vă rog să o respectați" a fost dorinţa mijlocașului de 32 de ani în fața colegilor.

"O să țin mereu capul sus"

Chiar dacă au încercat să-l convingă să renunțe la decizie, Pintilii n-a cedat, iar Reghe a executat ordinul primit de la patron și i-a dat banderola lui Alibec. "Este adevărat că am avut o discuție cu Pintilii pe marginea acestui subiect, dar eu nu mai vreau să comentez acest lucru. Mihai a vrut ca banderola să fie purtată de Alibec, eu unul sunt bucuros că am rezolvat această problemă. La Steaua există cinci căpitani de echipă, cu ei vorbesc mereu ce se întâmplă aici", a confirmat Reghe după meciul de la Severin. Și Vlad Achim a confirmat mesajul transmis de Pintilii: "A demonstrat că este un jucător cu caracter, un jucător cu experiență, care nu se sperie de astfel de momente".

Chiar dacă inițial a refuzat să vorbească despre această problemă, Pintilii a comentat pe marginea subiectului. "Mă bucur că banderola a ajuns la Denis. Am avut o discuție în vestiar, nu are rost să vorbim despre ce s-a întâmplat acolo. Ca la orice echipă, sunt lucruri care țin de bucătăria internă. Eu nu mai am niciun fel de problemă cu banderola de căpitan, cine vrea să vorbească despre asta să o facă. Nu mai am nimic de demonstrat, nu vreau să dau nicio palmă nimănui. O să țin mereu capul sus, chiar dacă sunt criticat", a spus Pintilii.

"Pintilii nu mai e ăla de pe vremuri. Stă pe teren, doarme pe teren! Se supără sau nu, eu îi mulţumesc pentru ce a făcut până acum, dar nu mai poate la Steaua!"
Gigi Becali, patron Steaua, după meciul cu Voluntari

6este numărul jucătorilor care au purtat banderola de căpitan în actualul sezon de Liga 1 pentru Steaua: Mihai Pintilii, Alex Bourceanu, Nicușor Stanciu, Alin Toșca, Adi Popa și Denis Alibec

32este numărul meciurilor în toate competițiile în care Mihai Pintilii a purtat banderola de căpitan la Steaua

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
alexandru_p
alexandru_p  •  20 Februarie 2017, 13:15

bourceanu a plecat, popa, stanciu, tosca au fost vanduti. normal ca becali vrea banderola pe mana lui alibec, el vrea ca in maxim 2 ani sa il vanda sa scoata profit. pintilii e deja batran, nu mai scoate bani pe el ....

819602521427859
Stancu Florin  •  20 Februarie 2017, 12:59
Postat de Petre Radulescu pe 20 Februarie 2017, 09:57

Gigi prin declaratiile lui nu face altceva decat sa-i monteze f. bine pe jucatori. E absolut normal. Cand vezi ca angajatul nu mai da randamentul dorit il mustruluiesti nitel. Asta-i valabil peste tot, in orice socirtate, firma etc. Seful/patronul ii atrage atentia celui care se lasa pe tanjala ca randamentul lui lasa de dorit.

Bineee petreeeee, tot inainte !...cu monta, poate te monteaza si pe tine.

ady_mourinho
ady_mourinho  •  20 Februarie 2017, 10:45

ciobanul tot cioban....din cauza asta chiar m as bucura sa reuseasca lacatus ...e singurul mod in care putem scapa de acest oier...nu zic ca nu a bagat bani desi a scos mai multi dupa...dar tot un *** ramane si ne face de ras

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează